hydrangea.jpg

Kültéri luxus

Nyáron valahogy megnő, kitágul a lakás, észrevették már? Akinek kertje, terasza van, leginkább ott tölti a meghosszabbodott estéket, a hétvégi délutánokat. A kereskedelemben kapható kültéri bútorok ma már maximálisan megfelelnek az elvárásoknak, magasabb igényeknek is: elegánsak és divatosak egyszerre, ugyanakkor praktikusak, könnyen tisztántarthatóak.

Az étkezőhöz négy szék és egy asztal tartozik. A bútor helyigénye igen csekély, hiszen a székek asztal alá tolhatóak. A rattan színe és mintázata tetszőlegesen választható.

Odessa

Ellazulást és gondtalanságot ígér az ölelésével ez a függőágy, az összes problémájáról megfeledkezik majd, ha eltölt itt egy órácskát.

160 161

A finom, lágyívű, klasszikus kollekció medenceparton, teraszon, de akár bent is megállja a helyét. Sokoldalú pihenő szett, ami hívogató egy kis ejtőzésre.

havanna

Rendkívül látványosak és kényelmesek a hálós kialakítású, barna fonattal bevont, alumínium vázas székek az étkezőasztal körül. Biztos sikerünk lesz ilyenekkel vendégeink körében!

0340593

Egyedül is élvezhetjük a feltöltődést biztosító pihenést ebben a felfüggesztett, kosárszerű hintában. Kialakításánál fogva tökéletesen el lehet benne helyezkedni.

0340106

 

034 1

kerekes napozoagy

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít