hydrangea.jpg

Kertünkből oázist

Kert, teraszosan

Egy kerttervező számára a legfontosabb feladat használható életteret kialakítani a megrendelőinek, és igényeiket stílusban és funkcionálisan is maximálisan kielégíteni. Legyen szó kisebb alapterületről vagy akár egy óriási földdarabról, a cél egy és ugyanaz: olyan legyen, ahol teljes mértékben feltöltődhetünk testileg-lelkileg. 

ATT00345

Viszonylag kis költségvetésből készült a ház melletti teraszos rész, amit oszlopokra állítva kiemeltek, és fával burkolták. Tudatos környezetvédőként vigyáztak arra is, hogy megőrizzék a meglévő tölgyfákat.

diosd 2

A háziak mindenképpen szerettek volna vizet látni a kertjükben, a hely pedig adta magát. Formális alaprajzú tó került ide, így használták ki a legjobban a teret, ebben a tervező és a megrendelő is tökéletesen egyetért. Fókuszpontja a tónak a vízköpő madár, aminek a csőre becsukódik, amint kifolyt belőle a víz.

4 utna

Egy bográcsozó rész is készült a tó mögött, a terek közti elválasztó sávba pedig növényeket ültettek. A faburkolatból körben kivágták a tölgyfák megmaradásához szükséges részt. A végeredmény igen látványos lett!

diosd 3

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít