hydrangea.jpg

Varázslatos kert - avagy a kő és buja növényzet párosítása

A terasz térkőből kialakított íves játékossága jól mutat ebben a dekoratív növényvilágban. A különleges bonsai a kerti tóban kialakított kis szigetre lett ültetve.

img 4366

 

A dús aljnövényzet mellett a házigazda gyűjtőmunkáját dicsérik a különlegesen válogatott tuják, bokrok. Mellettük virágzik a hortenzia, a sok kis évelő virág és néhány rózsabokor.

img 4368

A zöld pázsittal körbenőtt tipegőket ne hagyjuk ki a tervezésnél. A szabálytalanul elhelyezett tipegőkövek nagyon mutatósak.

img 4342

Ezen a képen jól látszik a kert gazdagsága, a növényvilág változatossága, mely mögött egy keskeny íves kerti út húzódik.

img 4335

A kis sziget a tóban a tervező játékosságára utal. A tó széleit nagyobb mennyiségben homokkővel dekorálták, a sétáláshoz az utat szabálytalan térkövekkel oldották meg. Pihenésre a rusztikus pad csábít.

img 4372

Fotók: Kövesi Attila

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít