hydrangea.jpg

Amiknek a kertben a helyük…

Nyáron megszaporodnak a munkák a kertben, és ezek bizony számtalan „kelléket” igényelhetnek. Viszont hová is tegyük a szerszámokat, locsolókannát, ha épp nincs rájuk szükségünk? Nem jó, ha elöl hagyjuk, mert rendezetlen, rendetlen lesz a látvány, de ugyanakkor célszerű mindent szem előtt tartani, olyan helyen, ahol könnyen megtalálhatunk bármit.

Egy ósdi kapu is nagyszerű szolgálatot tehet: akasztók segítségével a kerti szerszámok kapnak könnyen áttekinthető, állandó helyet rajta. Polcokon olyan dolgokat helyezhetünk el, mint például cserepeket vagy a frissen szedett termést.

2

Maradék fából, raklapokból gereblyének, seprűnek, ásónak készíthetünk tárolót, így egyáltalán nem balesetveszélyes, és az apróságok számára – szerencsére – hozzáférhetetlen.

1

Megmaradt kerítéselemből, amit a falra szögelünk, kiváló helyet nyerünk szerszámok tárolásához, egy régi asztal, íróasztal – főleg, ha nem csak egy lapból áll – rengeteg apróságot elrejthet.

3

Egy kerti szerszámos házikó a legtökéletesebb megoldás, ha mindent egy helyen akarunk tudni. A legjobb, ha zöldre festjük, így beleolvad a sok zöldbe.

5

Hangulatos a fából barkácsolt, hajóorr formájú kerti pad, melynek az ülőrésze felnyitható, és elnyeli a kertben szükséges kiegészítőket. Emellett megvéd az égető nyári napsütéstől is.

4

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít