hydrangea.jpg

Teraszból oázist

Kora tavasztól késő őszig szívesen töltünk időt a szabad ég alatt, és örömmel mozdulunk ki otthonról. Ha nincs annyi időnk, hogy egy hosszabb túrát tegyünk, vagy az erdőben sétáljunk, varázsoljuk a természetet a közvetlen környezetünkbe!

A téglafal elé, kavicságyra helyezett ülőbútor mélázásra hív. A természet a dézsákba ültetett zöldek formájában van jelen.

4

Nincs is annál jobb, mint függőágyon ringatózva gyönyörködni a körülöttünk lévő virágpompában! A vidám színek még derűsebbé teszik a napsütéses délutánt.

3

A kerek asztallal helyet lehet spórolni, a növénybeültetések mutatós dísszé válnak ezen a teraszon.

7

A fémszékek ellenpontját jelenti a fából készült pad. A látvány középpontjában a tűz áll.

2

A több színű padlóburkolat vidám alapja a terasznak. A kovácsoltvas bútorok és a sok fa lágyságot és melegséget hoz a vendégfogadás helyszínére.

1

Ölelő védelmet nyújt ennek a terasznak a kialakítása, a fekete-fehér kontrasztja szembetűnő a modern bútorokon.

5

A lekerekített formák nyugtatóan hatnak, a nyugágy hívogató, otthonos hatást kelt, extravagáns látványelem a fémesen csillogó vízesés.

6

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít