hydrangea.jpg

Játék határok nélkül – a kertben

Az egész család számára kellemes kikapcsolódást kínálnak a szabadban megvalósított ötletek. Legyen az sporteszköz, házikó, kerékhinta.  

A kert szintkülönbségeit kihasználva építhetünk egy igazi „várat”, amelyből kifelé csúszdán közlekedhetünk. Egy ilyen építmény fantáziadús játékokat kínál az apróságoknak.

2

Fatörzsekből gyermekek számára alkalmas ülőkéket varázsolhatunk egyszerűen: fessük színesre az ülőfelületüket, asztalnak pedig egy nagyobb darabból készítsünk gombát.

1

Deszkákból összeállíthatunk egy több funkciós játéklehetőséget mászófallal, kapitányi fedélzettel és mászóalagúttal, nagy sikerünk lesz vele.

3

Akár a gyerekek is elkészíthetik kavicsokból ezt a kerti díszt: a százlábú minden elemét más és más színűre festették, csak a fantázia szab majd határt a készülő remekműveknek.

4

Forrás: deavita.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít