hydrangea.jpg

Kert a Dunán

„Egy Duna-parti csónakházban…” juthat eszébe az ember lányának ez a régi sláger, nem mintha itt csónakházról lenne szó, de a vidám hangulat bizony magával ragadja az érkezőt! A Prime Garden kreatív tervezőit és az okleveles tájépítész mérnöknőt a ráckevei Duna-ághoz közvetlenül kapcsolódó telek kialakításának feladatával bízták meg. A kérés mindössze annyi volt, hogy legyen egy nyári konyha és egy hely, ahol a szabadtéri társasági összejöveteleket le lehet kényelmesen bonyolítani, illetve hogy sólyán keresztül le lehessen juttatni a Dunára csónakot…

Prime 01

A kért fedett nyári konyhában van kemence, grillező, a fedett rész mellett pedig kiemelt, sötét színű, bontott téglafallal szegélyezett ágyás a fűszernövényeknek.

Prime 02

A faburkolat barátságos derűvel keretezi a konyha- és étkezőrészt. A sok zöld harmonikus egységet alkot a természetbe illeszkedő építménnyel.

Prime 04

A központi gyepes területről és a nyári konyhából is le lehet jutni a napozó stégre, ahonnan létrával a nyári fürdőzés is biztosított.

Prime 06

Fontos volt, hogy a kert illeszkedjen a ház stílusához. A terület lejtése miatt támfalakat építettek be több ponton, így nagyobb rész maradt a gyepnek és a változatos növényvilágnak.

Prime 08

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít