hydrangea.jpg

Kis térből nagyot alkotva

Az igazi kertekben lélek lakozik! – vallja a Prime Garden profi csapata, s ez látszik minden megvalósult életterükön. Kis tér állt a szakemberek rendelkezésére a tulajdonosok vágyainak beteljesítéséhez, a szűkös méretek miatt egyedi tervezést, kialakítást igényelt a kert, mégis maradéktalanul sikerült megvalósítaniuk mindent: így a ház mellé sikerült elhelyezni a vasbeton alapra helyezett, kért medencét és nagyobb napozóteraszt is kialakítottak előtte.
A terveken jól látszik, hogy a hosszúkásan elnyúló ház mögötti teret kellett élhetővé tenni, ami bizony alig nagyobb, mint az épület nappalija. Az oldalsó területen pedig a hosszú keskeny sáv megtörésének szándékából egy nagyobb kiterjedésű szoborcsoport kapott helyet. Nem volt egyszerű feladat a gondos kialakítás, de a végeredmény tökéletes lett! A hátsó területről kiszorult a gyepterület, helyette víz és terasz kapott helyet, a víz nagyítja a teret. Hogy minél természetesebbé tegyék a víz jelenlétét az épített környezetben, sziklákkal, kaviccsal rakták körbe a szélét. A szürke kövek uzsai bazaltkövek.

1

4

7

8

9

Eredeti 1

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít