hydrangea.jpg

Oroszlán a kert közepén

Ahhoz, hogy egy kert mindennapi életterünk szerves része lehessen, és tavasztól őszig szívesen tartózkodjunk itt, otthonos, ötletes megoldásokkal kell egyedivé, színvonalassá tenni. Jó, ha ebben egy profi csapat van a segítségünkre. A Prime Garden szakemberei egytől egyig olyan zöld területeket álmodnak papírra, majd valósítanak meg, amelyek elfeledtetik a hétköznapok gondjait, és végtelen nyugalmat árasztanak. Íme, egy ilyen megvalósult élettér!

IMG 7614

IMG 7600

IMG 7621

Ezt a kertet az teszi izgalmassá, hogy elforgatták az útjait és a pergoláit a téglalap alakú térben, és a fény szerepére helyezték benne a hangsúlyt. A világosság és az árnyék játékos kettőse, a napfény sárgáját idéző nárciszok sokasága vidám derűt varázsol a kert minden szegletébe.

IMG 7638

A klasszikus oszlopokon nyugvó kert igazi zöld oázis, ami egyaránt alkalmas pihenésre, sétálgatásra. Zöld „szigetei” különleges megvilágítást kaptak, és térkővel határolták őket.

IMG 7787

Az oszlopokat alulról világították meg: itt is a fény kapta a főszerepet. A pillérek klasszikus stílusához tökéletesen illeszkednek a fehér kőpadok.

IMG 7750a

A megálmodott kertet oroszlánok őrzik, egyikőjük például békésen „alszik” a virágok között, őt egy szobrászművész álmodta oda.

IMG 7673

A kert valódi kertvárosi stílusú, ahol a pergolák és medencék szögletes rendszerét remekül oldják a változatos habitusú növények.

IMG 7672

Pihenésre, meghitt beszélgetésre hívogat az egyedi kovácsoltvas étkező garnitúra. Az időtálló,kényelmes kerti bútort a kert stílusához tervezték. Mellette a kert másik dísze egy vízköpő oroszlán, ami szintén művészien kidolgozott. Érdemes szemügyre venni ezen kívül a tiszta vízfelületek csillogását. Egy biztos: ez a kert felfedezésre hívogat!

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít