hydrangea.jpg
Kert

Az elmúlt évtizedekben nagyon sokat fejlődött hazánkban a kutyatartás. Sok odaadó fajtamentő, tenyésztő, orvos és kutyaszakértő dolgozik azon, hogy egyre egészségesebb, kulturáltabb ...

Kert

A legkülönbözőbb kérésekkel kereshetik meg a kerttulajdonosok a kertépítő szakembereket. Így volt ez a Prime Garden egyik legutóbbi, szeretett megbízásával is ...

Kert

A főváros egyik külső kerületében, egy ikerház feléhez tartozó kert kialakítására kapott megbízást a Prime Garden csapata.

Kert

Az őszi kerti teendők mindig új lendületet adnak az embernek. Izgalmas időszak ez, hiszen bár hamarosan téli álomra hajtja a fejét a természet, mégis ezek a legjobb hónapok ahhoz, ha új gyümölcsfákat szeretnénk ültetni a kertünkbe.

Kert

Egyedi, fantáziadús kertet megtervezni, és mindezt elhivatottságból, mérhetetlen szenvedéllyel – ezt teszi nap mint nap a Prime Garden profi csapata.

Kert

A kertes ház legnagyobb kincse az udvar, illetve a terasz, ahol kellemesen tölthetjük el a nyári délutánokat.

Kert

Nyáron az egész család szívesen tartózkodik a szabadban. A saját kert vagy terasz kiváló lehetőséget biztosít, hogy kicsi és nagy egyaránt a szabad ég alatt élvezze a semmittevés boldog óráit.

Kert

Kényelmesen barátságos, vidékies romantika jellemzi, lágy, ugyanakkor élettel teli – ez mind a shabby chic stílus.

Kert

Egy kerttervező számtalan kihívással találja magát szembe, sokféle elvárásnak kell megfelelnie, amikor találkozik a megrendelővel.

Kert

Egy városban minden kis zöld sziget aranyat ér! Az ember ösztönösen vonzódik a természet közelségéhez, s nincs is annál jobb dolog, ha csak egyetlen – bármikor kinyitható – teraszajtó választ el a természettől.

Kert

Egy kertnek számos funkciót kell betöltenie egyszerre, ami valóban nem egyszerű feladat, különösen abban az esetben, ha kisgyermek van a családban.

Kert

Egy profi csapat bármilyen kérésnek, kívánságnak eleget tud tenni, mint ahogy ez itt is történt.

Kert

Egy házat megtervezni, az igényeknek megfelelően kialakítani nem kis feladat. Sokszor a kertre épp ezért már nem marad energia és pénz, és éveken keresztül „mostohagyermek” marad.

Kert

Végre itt a jó idő, egyre több órát tölthetünk a kertünkben, gyönyörködhetünk a látványában. Tehetjük mindezt, ha előre gondoskodtunk egy olyan üldögélő-beszélgető részről, ahonnan bármikor megcsodálhatóak az ágyások, fák, virágok, növények. Ha még nem, jöjjön egy kis ötletadó!

Kert

Ha szeretnénk a kertünket valami kreatív elemmel feldobni, nincs is jobb ötlet egy csobogónál. Akár nagy a kert, akár kicsi, egy biztos, rendes kertből, rendkívülit alkothatunk.

Kert

„A magvetés, növényültetés az egyik legfontosabb feladatunk: szimbolizálja az elkövetkező időbe vetett hitünket. Jövőnk pedig csak akkor lehetséges, ha megtanulunk környezettudatosan, harmóniában élni a természettel, ezért kötelességünk a következő nemzedéknek útmutatást adni.”

Kert

Ki ne vágyna egy konyhára a szabadban, ahol tavasztól őszig kint lehet sütni-főzni, barátokat vendégül látni? Ha figyelünk arra, hogy illeszkedjen a kert hangulatához, és átgondoljuk a felszereltségét...

Kert

A ház – mint a mesében –, az erdő szélén, távol a város forgatagától fekszik, és eredetileg egy kis tavacska és kerti konyha, jakuzzi keretezte.

Kert

Egy jól megtervezett kert a lakótér kibővítését jelenti, a lakható, használható négyzetméterek megsokszorozódását.

Kert

Az őszi kertek, balkonok legszebb virága a krizantém. 

Kert

Bizonyára sokan vagyunk, akik így sóhajtunk fel,

Kert

A Prime Garden csapata sokféle feladattal találkozott már

Kert

A zöld felület – legyen az akármilyen kicsi – mindenképp nagy érték és örömforrás, főképp tavasztól őszig...

Kert

Nyáron a télikertekben, teraszokon tikkasztó hőség uralkodhat.

Kert

A mediterráneum idilli, csupa zöld, gazdag növényzetű terét hivatott felidézni az a kert, amit a Prime Garden szakemberei alakítottak ki.

Kert

 Sok hobbikertész álmodozik egy kerti kútról...

Kert

Amikor a kerttervezők számára az a legfontosabb, hogy megrendelőjük igényeinek tökéletesen eleget tegyenek...

Kert

Ez a tetőkert a főváros I. kerületében épült, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a budai hegyekre.

Kert

Nyáron valahogy megnő, kitágul a lakás, észrevették már? Akinek kertje, terasza van...

Kert

Varázslat – ez a legjobb szó talán a látványára.

Kert

Egy kerttervező számára a legfontosabb feladat használható életteret kialakítani a megrendelőinek

Kert

A terasz térkőből kialakított íves játékossága jól mutat ebben a dekoratív növényvilágban.

Kert

Nyáron megszaporodnak a munkák a kertben, és ezek bizony számtalan „kelléket” igényelhetnek.

Kert

Amikor beköszönt a forróság, szíve szerint mindenki azonnal otthagyna csapot-papot, és a hűvös, enyhülést hozó habokba vetné magát…

Kert

Kora tavasztól késő őszig szívesen töltünk időt a szabad ég alatt, és örömmel mozdulunk ki otthonról.

Kert

Az egész család számára kellemes kikapcsolódást kínálnak a szabadban megvalósított ötletek. Legyen az sporteszköz, házikó, kerékhinta. 

Kert

Egy Duna-parti csónakházban…

Kert

Kellemes, meleg időben szívesen tartózkodunk kint, a kertben, nem csupán, ha kerti munkát végzünk, hanem csak úgy, üldögélve, nézelődve.

Kert

Az igazi kertekben lélek lakozik! – vallja a Prime Garden profi csapata...

Kert

Ahhoz, hogy egy kert mindennapi életterünk szerves része lehessen, és tavasztól őszig szívesen tartózkodjunk itt...

Kert

Némely kert inkább egy nagyobb terasznak a méretéhez hasonló, de okos tervezéssel csodás kis oázist építhetünk magunknak...

Kert

 

Egyszerűen elkészíthető, viszont látványos részlete lesz kertünknek...

Kert

Vidám, színes szobrokkal, állatokat mintázó figurákkal különlegessé varázsolhatjuk kertünket.

Kert

A muskátlitöveket ajánlatos folyamatosan fiatalítani...

Kert

Nem csak takarítás során, főzőcskézés közben, vagy a fürdőszobában lehet nagy segítségünkre a szódabikarbóna...

Kert

Egy jól megtervezett kanyargós kerti utacska bármely kertbe tervezhető. Gyepbe helyezve is nagyon mutatós, hát még ha az utacska szélén buja  virágokat ültetünk úgy még bájosabb, hangulatosabb lesz a kertünk.

Kert

A fotolumineszcens (foszforeszkáló) festék pig- mentek (festékporok), valamint az azok hozzá- adásával készült termékek a fény UV tartalmának hatására gerjesztett állapotba kerülnek, azaz feltöltődnek, majd az így felvett és elraktározott energiát, típustól függően különböző időtartamon keresztül és különböző intenzitással, látható fény formájában bocsátják ki.

Kert

Az Egyesült Államokban nagy divatja van a természetes úszómedencéknek. Nálunk ezeket a medencetípusokat általában fürdőtónak, vagy bioúszómedencének hívják – bár nem sokan, mert nem igazán terjedt el.

Kert

A kert 11 éves múltra tekint vissza – akkor vásárolták az akkor még 1-2 nagy fából álló, de lényegében csupasz területet. Az elképzelés nagy és dús beültetések, számos különféle növény élőhelyének kialakítása volt.

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít