hydrangea.jpg

Antibakteriális kilincsek – védje meg velük a fertőzésektől szeretteit!

Mivel a fertőzések átadásának egyik legfontosabb pontja a kilincs, egészségünk védelme érdekében jól tesszük, ha ezt a kockázatforrást kiiktatjuk egy antibakteriális kilincs segítségével.

antibakterialis antigerm kilincs

A Maestro AntiGerm kilincseken lévő továbbfejlesztett, a korábbiaknál még keményebb és tartósabb bevonat elpusztítja a rákerülő baktériumok 99,9%-át., így akadályozva meg a fertőzések terjedését.

antigerm poster

Gondoljon csak bele, mennyivel nagyobb biztonságban élnénk mi és gyermekeink, ha az óvodák, iskolák, közintézmények, rendelők, kórházak, műtők, vagy akár otthonunk ajtajai ilyen kilincsekkel lennének szerelve! 

QUADRA antibakterialis fenyes

QUADRA antibakterialis matt krom negyzetrozettas

A Maestro AntiGerm antibakteriális bevonattal ellátott kilincsei több felülettel kaphatók, hogy bármely otthonhoz illeszkedhessenek: rozsdamentes acél, króm, matt króm és antik felülettel egyaránt. 

QUADRA antibakterialis szaten nikkel

RONDO antibakterialis korrozettas

THEMA antibakterialis korrozettas kilincs

Bővebb információ: kilincsek.eu/antibakterialis-kilincsek

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít