hydrangea.jpg

Gyerekbiztos otthon igényesen

Az otthoni bababiztonsági eszközök a lakberendezők rémálma! Nem elég, hogy szemet szúrnak, de még csúnyák is. Jó hírünk van! Lehet ezt másként is, csak kicsit fel kell fedezni a lehetőségeket.

Szerencsére a gyerekbiztonsági eszközök ma egyre több családnál még az elővigyázatossági stádiumban felkerülnek. Ki hitte volna, hogy ma már nem csak a problémákra adott megoldás területén, de a design szempontjából is szélesebb választékot kínálnak a nagyobb gyártók!

Lépcsőfeljáróink biztosításához az igényes fa megoldások, sőt plexi is elérhető.

antracit fa ajtoracs 3

premium ajtoracs 5

A konyhában az tűzhely és a gépek lezárásához, akár már az inox színű eszközökhöz illeszkedő ezüstös színben is találunk sütőzárat, hűtőzárat, sőt kényelmesen mosogatóban is mosható igényes tűzhelyvédőt is.

tuzhelyvedo

dreambaby 1004 sutoajto zar

Az éles sarkoktól, szekrényekben megbújó veszélyes eszközöktől, a bútorhoz illeszkedő színű, vagy akár belső láthatatlan mágneszárak is rendelkezésünkre állnak.

DesignLine Produktubersicht taupe

dreambaby magneszar

Modern eszközeinket, bútorainkat a XXI. századi megoldásokkal tudjuk gyerekbiztossá tenni.

Mindezeket a termékeket a gyerekbiztos.hu oldalon, egy helyen megtalálják sok olyan hasznos babaápolási termékkel, melynek létezéséről eddig nem is tudtunk.

babydam grey

BabyCam Smart Baby

baba fulvedo fulhallgato

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít