hydrangea.jpg

Stúdiólakásból teljes értékű otthon

A manapság nagyon gyakori, - kis alapterületű, egy légterű, esetleg galériás lakások-, úgynevezett stúdiólakások sok esetben csak rövidtávra, albérletként szolgálnak, de kreatív és ügyes megoldásokkal egy hosszú távra is élhető otthont lehet kialakítani belőlük.

A praktikus berendezés, és a különböző helyiségek, életterületek elkülönítése persze egyáltalán nem könnyű feladat. Ha mi magunk nem vagyunk elég kreatívak, mindenképp érdemes szakember segítségét kérni, mert rengeteg hasznos tanácsot, és megfontolandó ötletet adhatnak.

Az alábbi cikkünkben egy olyan lakást láthattok ahol a négyzetméterek szűkében is sikerült modern, szellős, nem zsúfolt életteret kialakítani.

Inspirálódjatok velünk! :-)

A bejárati ajtón belépve egy hosszú előszoba fogad minket, melynek bal oldalán egy tükrös beépített szekrény található, rengeteg tárolási lehetőséggel. A tükör pedig ugye, mint tudjuk, növeli a tér érzetet, és világosítja a teret.

fekete14

fekete13

fekete12

fekete11

Az egyik toló ajtó mögött kapott helyet a fürdőszoba is, melynek keskeny kialakítását ügyesen ellensúlyozták a nagyméretű, matt fekete lapokkal. A másik falon, fehér mozaik csempét használtak, ezzel pedig egy nagyon kellemes kontrasztot adtak a fürdőszobának.

fekete10

fekete9

A monokróm színvilág, modern, férfias megjelenést kölcsönöz a lakásnak.

fekete1

Felesleges falak és ajtók helyett, mindössze egy praktikus médiafal határolja el a különböző életterületeket.

fekete3

A fallal szemközt található a nappali, melynek a csíkos szőnyeg adja meg a jelképes határát.

fekete2

Mellette az étkező, élénkzöld székeivel egy kis színfoltot visz a lakásba.

fekete4

Az asztal fölötti hangsúlyos lámpa, pedig az étkező fókuszpontja.  

fekete5

A média fal mögött egyik oldalon a konyha másik oldalon a hálószoba kapott helyet.

A konyha rendkívül minimalista. A bal oldali matt fekete fal szépen kiemeli a semleges szürke szekrénysort.

fekete7

Egy üvegajtós átjárón keresztül is eljuthatunk a hálószobába, melyre azért volt szükség, hogy elegendő fény jusson ebbe a helyiségbe is.

fekete6

Az ágy melletti tároló falnak köszönhetően a hálóban az intimitás is adott. A praktikus helykihasználáshoz hozzá tartozik az ágya alatti kihúzató fiók is, melyben rengeteg mindent el lehet rejteni.

fekete8

Forrás: home-designing.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít