hydrangea.jpg

Skandináv életérzés csipetnyi minimállal

A lakás uralkodó színvilága a fehér, szürke és fekete különböző árnyalatai. A hidegebb színek ellenére azonban az összhatás mégis meleg és barátságos a fa kiegészítőknek köszönhetően.

Nincs olyan helyiség a lakában, ahol ne lenne legalább egy-egy természetes, natúr színű fa bútor. A fürdőszoba kivételével mindenhol természetes fa padló van.

nappali

A konyha-étkező-nappali egy hatalmas légtérben lett kialakítva, jelképes határvonalakkal. A lakás egyik fő látvány eleme - mely színében is kiemelkedik -  a téglaborítású átjáró a konyha és az étkező között. Ugyanez a téglafal visszaköszön a konyha falon is.

etkezo

A konyha pult meghosszabbítása egyben asztalként is funkcionál a 4 fős család számára.

konyha kisetkezo

Ha pedig nagyobb társaságot látnak vendégül, akkor a nappali mellett található (de a konyhával is közvetlen kapcsolatban álló) nagyobb étkezőnél tudnak helyet foglalni. A nagyméretű nyílászároknak köszönhetően fényárban úszik a nappali.

etkezo2

A konyhában érdekes megoldás, hogy nincsenek felső szekrényelemek, az ablakok, pedig hosszan elnyúlva közvetlenül a pult fölött húzódnak.  Így természetes fény mellett lehet a konyha pulton dolgozni.

konyha ablak

konyha

A nappali egyik különlegessége a hajóláda jellegű dohányzóasztal, mely fagerendákból lett összeállítva, majd két vaspánttal átkötve.

nappali asztala

nappali kandallo

nappali2

A hálószoba monokróm színvilágát egy-egy kis zöld növény töri meg. 

halo

Az ágyon kívül szinte más bútor nincs is a szobában, tárolási lehetőség az ágy alatti fiókokban lett kialakítva.

halo2

A fürdőszobában (hasonlóan a hálóhoz) is van egy kiemelt sötét fal, mellette a világos falak, és a padló adják a kontrasztot.

furdo

 A nagyméretű ablak pedig gondoskodik a megfelelő fényviszonyokról.

furdo2

Forrás: shokodesign.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít