hydrangea.jpg

Vinil padló – a legjobb a földön…

Ma már szerencsére nem kell kompromisszumot kötnünk, ha burkolatot akarunk választani otthonunkba, irodánkba, üzletünkbe, hiszen a vinil padló ideális megoldást nyújt bármilyen felhasználási területre.

enterior 153 R Euron HD

A több, mint 110 éves múlttal rendelkező magyar vállalat, a Graboplast saját gyártású Luxus Design Padlója a Grabo PlankIT mind közületi mind tartós lakossági felhasználásra ajánlott.  A gyártói garancia közületi felhasználás esetén 10 év, míg otthoni használat esetén 15 év.

A Grabo PlankIT vinil padló valósághű megjelenése, széles minta- és színválasztéka valamint előnyös tulajdonságai egyedülállóvá teszik a burkolatok között. 

enterior 184 R HD P01 Baratheon Bolton

Vízállósága révén nedves helységekbe is fektethető, felülete könnyen tisztítható, rendkívül strapabíró, ellenáll a gyerekjátékok és a háziállatok által okozott karcolásoknak, sérüléseknek is.

enterior 194 R P07 Luwin Walder

Mivel melegburkolat, így a hidegburkolatokhoz képest a lábnak is kellemesebb érzetet biztosít, védi az ízületeket, nem recseg és csillapítja a lépések okozta kopogó hangot.

enterior 039 Davos

A Graboplast kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére, ezért, a többi termékeihez hasonlóan, gyártási alapanyagait szigorú kontroll mellett, csak az európai szabályozásnak megfelelő forrásokból szerzi be.
A cég Luxus Design Padlója is hulladékmentes technológiával és ftalát-mentes receptúrával készül, így alkalmazásával hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez is.

lvt gH

Bővebb információk: 

graboplast.hu

facebook.com/graboplast

linkedin.com/company/graboplast-zrt

pinterest.com/graboplast

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít