hydrangea.jpg

Víztisztítót a konyhába! – mert az vagy, amit megiszol…

Egészséges, kézenfekvő, környezettudatos.

Bár bolygónk 70 %-a víz, ennek csupán 1-2 %-a édesvíz, és ennek is csak 0,4 %-át érjük el és tudjuk használni. Ez a vízmennyiség jut vissza hozzánk egy 15-20 éves körforgásban, ezt fogyasztjuk. Megisszuk, főzünk vele, bekerül a szervezetünkbe.
Kiemelten fontos tehát, hogy tiszta, szűrt legyen. Hazánkban a vezetékes víz jó minőségű, de az ország nagy részén kemény.

03819521 C

Akár kicsi, akár nagy háztartást vezetünk, a vízvételezés egyik központi helye a konyha: víz kell a reggeli kávéhoz, a teához, a főzéshez, a jégkockához, vagy ha egyszerűen csak megszomjazunk. Nem is gondolnánk, hogy az ételek és italok ízét mennyire pozitívan befolyásolja a jó minőségű szűrt víz!

03817501g C

A BLANCO vízszűrőre csatlakoztatható csaptelepei egyszerűen kezelhetők és esztétikusak.

Sokan nem szeretik a csapvizet a „klóros íz” miatt vagy mert tartanak a benne lévő (jobb esetben) láthatatlan szennyeződésektől. Ők azok, akik kartonszámra cipelik haza a palackos ásványvizet, bajlódnak a tárolással, majd hétről-hétre nagy adag műanyag hulladékkal tömik hulladéktárolójukat. Pedig mennyivel egyszerűbb, ha csak a csapot kell megnyitni…

Az EVIDO PURE egy könnyen telepíthető, kis helyigényű „okos” víztisztító. WiFi kapcsolaton keresztül bármely okos eszközzel kommonikál, így információt szolgáltat a víz minőségéről, a szűrők és a berendezés állapotáról vagy a szükséges szervizről. Fordított ozmózis elven működik, víztartálya nincs. Csendes és biztonságos.

evido2

Gondoljunk a környezetünkre is!
Töltsük fel otthonunkban korábban használt PET palackunkat vagy kulacsunkat friss, zamatos szűrt vízzel, ha útnak indulunk! Így nem csak abban lehetünk biztosan, hogy kiváló minőségű ivóvízzel látjuk el szervezetünket, de ezzel még egy kis lépést is teszünk a műanyaghulladék csökkentése érdekében. 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít