hydrangea.jpg

NunnaUuni zsírkőkandallók - Letisztult skandináv stílus, ami egy életen át tart

A finnek már régóta tudják, hogy a természetes kövek közül a zsírkő a legjobb hővezető és hőtároló. A zsírkő bányászat már több mint 100 éve folyik Nunnanlahti-ban. Az 1960-as években megalakult a kemenceépítők céhe, akik elkezdtek zsírkőből hőtároló kandallókat gyártani. A Nunnalahden Nunni Oy anyacég fő terméke a Mammuti zsírkőből készült hőtároló kandalló, más néven a NunnaUuni kandalló.

Blanka 1

A NunnaUuni kandallók teljes belseje és tűztere is zsírkőből készül, melynek eredményeként egy rövid felfűtéssel 48 óra hőtartást biztosít. A zsírkő tűztérnek köszönhetően a kandallók egy életen át szolgálnak szerviz és átépítés nélkül. Minimális fafelhasználás, egyenletes hőleadással járó, hosszan tartó meleg, skandináv design és hatékonyság – csak néhány a zsírkő kandallók egyedülálló értékei közül.

Calor Rondo kicsi

Joya3 nagyitott

A NunnaUuni könnyű, biztonságos és élvezhető út a meleghez, nem azzal kell foglalkoznia egész nap, hogy a kandallóját fűtse.  Ön és a családja a kandalló melege által nyújtott élvezetre koncentrálhatnak.

Az elégetendő famennyiség és a fűtési intervallumok szabályozásával befolyásolhatja a kandalló hőkibocsájtását, valamint a saját igényéhez igazíthatja a hőmérsékletet. Egy két órás fűtési idő után a hőtároló NunnaUuni kandalló természetes hőt sugároz egész nap. 

Latus1 miljoo

A NunnaUuni egyszerű, biztonságos és élvezetes fűtést biztosít.

Miljoo Hestia Solo Ceramic Nieve miljoo

A NunnaUuni kollekciója magába foglal sütőket, tűzhelyeket, valamint tűzhellyel rendelkező sütőket  is.

 Békés meleg, amely megfelel otthona igényeinek

Bármilyen célra használja is a kandallót: hangulatteremtésre, otthona teljes, kiegészítő, vagy tartalék fűtésére, a NunnaUuni megfelel az elvárásainak. Egy két órás gyors fűtésre még a hétköznapokon is jut idő.

Miután a lángok kialszanak, a kellemes meleg 24 vagy még több órán át is megmaradhat.  

A felszín alatt erős zsírkő mag izzik

Minden kandalló belsejében - akár modern, akár hagyományos a megjelenése -, egy erős Mammutti zsírkő mag található, amelyben a Golden Fire által termelt hőenergia hatékonyan tárolódik. Az egyedülálló technológia, amely számos tesztben is bizonyított, a tiszta égéssel együtt gyönyörű, fényes lángot biztosít. A Mammutti zsírkő szabályozza a hőkibocsátást, és egyenletes hőszintet biztosít egész nap, még nagyon alacsony külső hőmérséklet idején is.

Mittatilaustakka Naantali 1

Az új generációs NunnaUuni kandalló rendkívül kompakt. A küllemét az életmódjához tudja igazítani.

Egy 100% zsírkő kandallóban nincs, ami elromoljon!

Cserépkályhához képest fele mennyiségű fával fel lehet fűteni, és háromszor hosszabb ideig adja le a hőt! A tömör zsírkő tűztér nem tud kiégni, elhasználódni. Az ajtók és a rostély masszív öntöttvasból készülnek, gyakorlatilag elnyűhetetlenek. A tradicionális sütős kandallók ősz elejétől tavasz végéig folyamatosan készen állnak a sütésre, főzésre, melegítésre.

Nunnauuni kep

Egy modern kandalló, mely biztosítja tiszta égést

Az egyedülálló égetési módszernek köszönhetően ökológiai tüzelőanyag felhasználása esetén nem rontja a levegő minőségét. Így megkönnyíti az asztmás vagy allergiás embereknek az életét. Egy zsírköves kandalló úgy sugározza a hőt, mint a Nap a sugarait. Ezért olyan kellemes érzés a NunnaUuni kandalló melege a bőrnek.

vega angolo 2 miljoo

Hőtároló kapacitás

A zsírkő fajlagos tömege 70%-kal magasabb, mint a kerámia anyagoké, és ez még több meleg tárolását teszi lehetővé. 

 DEKO Due C 1 nagy

Bővebb információ: nunnauuni.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít