hydrangea.jpg

EDELHOLZ fapadlók a természet szerelmeseinek!

A közel 30 éves múltra visszatekintő magyar gyártó, kiváló minőségű fapadlói elkészítéséhez csak a legjobb alapanyagokat használja fel. Ezért az EDELHOLZ kínálatában megtalálható halszálka parketták, svédpadlók és kastélypadlók egytől egyig kizárólag a legjobb minőségű magyar tölgyfából készülnek. Az FSC minősítésű, tudatos erdőgazdálkodásból származó magyar tölgy finom színvilágának és lágy rajzolatának köszönhetően valóban úgy érezzük, hogy otthonunkba költözött az erdő csodálatos világa.

Edelholz svedpadlo halszalka1

Kínálatukból egyaránt választhatunk svédpadlót és nagyméretű, elegáns halszálka parkettát is, attól függően, hogy milyen vizuális hatást kívánunk elérni tereinkben. A tervezést nagyban megkönnyíti, hogy a gazdag mérettartományban elérhető fapadlók szerkezetükben és anyagvastagságukban is többféle kivitelben készülnek. A 20 és 14 mm vastag tömör fapadló mellett választható a 14 mm-es Triplex 3-rétegű svédpadló és halszálka, ill. a különlegesen vékony 10 mm-es Duplex 2-rétegű padló. Utóbbi vékonysága úgy éri el a 10 mm-t, hogy közben nem kell lemondanunk a tömör fapadló egyetlen előnyéről sem! Ennek köszönhetően azok is biztonsággal választhatnak EDELHOLZ fapadlót otthonukba, akiknél az aljzat kialakítása nem teszi lehetővé a vastagabb padló lerakását.

Edelholz svedpadlo halszalka2

A folyamatos technológiai fejlesztések mellett, a tervezők nagy örömére az EDELHOLZ-nál a dizájnra is különösen nagy hangsúlyt fektetnek. A svédpadlók és halszálka parketták esetében legalább 10 féle felület kidolgozásból választhatunk, a modern fűrészfogazottól az antikolt felületeken át egészen a kézzel gyalult felületekig.

Edelholz svedpadlo halszalka3

Az EDELHOLZ termékeivel érdemes hosszú távra tervezni, mivel a közel 200 különböző árnyalatban választható olajos, vagy waxos felületkezeléseknek hála fapadlóik megfelelő ápolás mellett egy emberöltőn át élők, és lélegzők maradnak.

Edelholz svedpadlo halszalka4

A nagyvonalú dizájn szortimentnek és a kiváló minőségnek köszönhetően az EDELHOLZ fapadlói nem csupán az otthoni terekben örvendenek nagy népszerűségnek. Számos nagy volumenű projektben vettek már részt külföldön és hazánkban is, így több étterem, borászat, iroda, de még óvoda és egyetem tereiben is találkozhatunk EDELHOLZ fapadlóval.

Edelholz svedpadlo halszalka5

Bővebb információ: Edelholz - Parketta, padló egy életre 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít