hydrangea.jpg

Padlásfeljáró lépcsők a felesleges kerülgetés helyett

Amikor a tetőtér nem kap lakótér funkciót és csak a tetőre való kijutás miatt használjuk, akkor a tetőtérbe elrejtett padlásfeljáró lépcsők jelenthetik a tökéletes megoldást.

A FAKRO mint a világ második legnagyobb padlásfeljáró lépcsőgyártója számos megoldást kínál a vásárlóknak. Az alapelv mindenütt azonos: egy összecsukható lépcső, amit egy jól záródó ajtó rejt el a mennyezet síkjában, ezzel spórolva meg a sok helyet igénylő, fix padlásfeljárók helyét.

LMF 120 tuzgatlo

LMF 120 tűzgátló padláslépcső fém létraszárral

LST ollos

LST ollós létraszárú padláslépcső kis födémnyíláshoz

Technikai jellemzők

A FAKRO padlásfeljáró lépcsői fa vagy fém létraszárral készülnek, az extrém kis helyigény érdekében egy speciális, ollós szerkezetű fém lépcső is a kínálat részét képezi, ennek 51x80 cm a mennyezeti nyílásmérete, és az összecsukott lépcsőmagasság mindössze 38,2 cm. A falépcsők
160 kg-ig, a fém lépcsők 200 kg-ig terhelhetők.

LWK Komfort fa

LWK Komfort fa létraszárú padlásfeljáró lépcső

Minden alaptípus rendelhető tűzgátló kivitelben.

A helyiség belmagasságához kell igazítani a típus kiválasztását, ami 200 és 366 cm között mozoghat, három, illetve 4 részbe, szegmensbe hajtva a létrákat.

 LWF 45 fa

LWF 45 fa létraszárú tűzgátló padlásfeljáró lépcső 

Amire oda kell figyelni a padláslépcső kiválasztásakor:

A padlásfeljáró lépcsőt fixen kialakított födémáttörésbe kell beszerelni, de a FAKRO lépcsői a sztenderd 70x120 cm méretű födémnyíláson túl több mint 10 eltérő méretben is kaphatóak.

A pontos belmagasság ismeretében kell kiválasztani a padláslépcsőt, figyelve a terméktáblázatban megadott minimális belmagasságra, és a pontos méret-beállításhoz a legalsó szegmenst méretre kell vágni.

LWL Lux gazrugo fa

LWL Lux gázrugó fa létraszárú padlásfeljáró lépcső

Kiegészítő termékek:

A padlásfeljáró lépcsőkhöz a padlástérben elhelyezhető védőkorlát, a szabadon maradó födémrészt eltakaró toktoldó, a portól és hőtől védő kiegészítő ajtó, belső takaróléc, kiegészítő lépcsőfok, vagy a padlástér felőli oldalra szerelhető kilincs is elérhető.

További információ: http://www.fakro.hu/padlasfeljaro-lepcsok/

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít