hydrangea.jpg

Fedezd fel a Kärcher gőztisztítók sokoldalúságát!

A Kärcher gőztisztítói a teljes háztartás tisztaságáról gondoskodnak, így az egész család biztos lehet benne, hogy minden pórusmélységig tiszta lesz – vegyszerek nélkül. Legyen szó a konyháról, a fürdőszobáról, a padlóról vagy akár a vasalásról, a Kärcher gőztisztítói mindig alaposan „befűtenek” a szennyeződéseknek.

A gőztisztító készülékek az összes háztartásban található baktérium 99,99 %-át elpusztítják, biztosítva ezzel a maximális higiéniát.

Deluxe EasyFix Bathroom Floor white

8 meggyőző érv a gőzzel való tisztítás mellett

  1. A gőz környezetbarát módon tisztít – tisztítószer nélkül és csekély vízfogyasztással.
  1. A gőz higiénikusan tisztít – a nehezen hozzáférhető helyeken is.
  1. A gőz fáradság nélkül tisztít – nincs szükség súrolásra és polírozásra.
  1. A gőz egészségesebben tisztít – nincs szükség tisztítószerekre.
  1. A gőz sokoldalúan használható – konyha, fürdőszoba vagy ablakok tisztításához, de vasaláshoz és textilápoláshoz is.
  1. Gőzzel idő takarítható meg – hiszen a tisztítás gyorsabb.
  1. Gőzzel pénz takarítható meg – hiszen nem szükséges tisztítószer.
  1. A gőz nem hagy vízkőmaradványokat, hiszen a gőzfejlesztés mentesíti a vizet az ásványi anyagoktól.

Kitchen stove top white

Mikor a modern megjelenés párosul a hatékonysággal!

 SC 2 Deluxe EasyFix parquet white

A Fehér színű SC 2 Deluxe EasyFix Premium gőztisztító sokoldalú felszereltséggel rendelkezik. A standard tartozékok mellett a készüléken elhelyezhető egy extra hosszú tartozéktároló, valamint további mikroszálas törlőkendő, Power fúvóka és egy nagy körkefe is. Ezekkel a tartozékokkal padlót, főzőlapot, páraelszívót és akár a legkisebb zugokat is higiénikusan megtisztíthatja, sőt még a legmakacsabb szennyeződések is eltávolíthatók.

A kompakt SC 2 Deluxe EasyFix Premium vegyszerek nélkül hatékonyan távolítja el a háztartásban előforduló baktériumok 99,99 % -át minden kemény felületről. A gőztisztító 2 fokozatú gőzszabályozással rendelkezik az adott felülethez alkalmas gőz mennyisége és a szennyezettségi foktól függően.

A készülék egy LED kijelzővel rendelkezik a markolaton, amely a működési módot jelzi. A piros fény jelzi a gép felmelegedését, a zöld fény pedig azt, hogy készen áll a használatra. A tökéletes tisztítási eredményekről és a legteljesebb ergonómiáról gondoskodik az EasyFix padlófej flexibilis csuklóval és lamellatechnológiával.

EasyFix underride white

 

A mikroszálas törlőkendővel egyszerűen és gyorsan takaríthat fel hála a tépőzáras rendszernek, melynek segítségével a szennyeződéssel való érintkezés nélkül varázsolhat tisztaságot otthonába.

Keresse Téli akciós termékeinket üzleteinkben országszerte és weboldalunkon: www.karcher.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít