hydrangea.jpg

Ha tetőtér, akkor FAKRO

Különleges tetőtéri megoldások

A Fakro fejlesztéseinek középpontjában a felhasználók biztonsága, kényelme és az energiahatékonyság áll, új dimenziókat nyitva a tetőtér különböző célú felhasználásában, a tetőtéri életforma minőségének javításában.

Erkély a tetőben

Az FGH-V tetőerkély-ablak kétszárnyú nyílászáró, melynek szárnyai nyitott állapotban erkélyt alkotnak a tető alatt. A felső ablakszárny felnyíló módban, fokozatmentesen 45°-ig nyitható, az alsó ablakszárny pedig függőleges állásba tolható ki. A felső és az alsó ablakszárny egyaránt két-vagy háromrétegű biztonsági üvegezéssel készül.

Az alsó ablakszárny részét képező oldalsó korlát zárt állapotban a takarólemezek alatt helyezkedik el, így védett a környezeti hatásoktól, szennyeződésektől, és nem rontja a tető esztétikáját.

Jobb kilátás, több fény

Az FDY-V Duett ProSky elnevezésű, megemelt forgástengelyű, integrált alsó bevilágítóval rendelkező tetőtéri ablak annyi bevilágító felületet biztosít, amennyi hagyományos ablakok esetén csak függőleges összeépítéssel érhető el.

Az akár 255 cm hosszúságú ablaktokban két szárnyat helyeznek el. A felső szárny billenő módban nyílik, az alsó szárny fix, ragasztott biztonsági üveggel.

 

Intim kapcsolat a külvilággal

A FAKRO térdfal-ablakok különleges hangulatot varázsolnak a tetőtérbe. A rendszer egy tetősík-ablakból és a hozzá kapcsolódó, függőleges, térdfalban elhelyezett ablakból áll. A nagyobb bevilágítófelület és jobb kilátás elérése érdekében egymás mellé akár több térdfal-ablakrendszert lehet összeépíteni.

A FAKRO térdfal-ablakok fix, bukó és bukó-nyíló kivitelben kaphatók.

 

Passzívház tetőtér-beépítéssel

Az FTT U8 Thermo billenő tetőtéri ablak a passzív-házas építészet követelményeinek figyelembevételével lett kialakítva. Speciális, innovatív szerkezete rendkívül jó hőátbocsátási paramétereket, ezáltal jelentős hőenergia-megtakarítást eredményez. A tartozékként kínált hőszigetelő burkolókerettel és beépítési kiegészítő csomaggal beépítve a legmagasabb kategóriába tartozik a tetőtéri ablakok piacán.

Az FTT U8 tetőtéri ablak rendelkezik a német „Passivhaus Institut” tanúsítványával.

 

 

Biztonság és kényelem

A Fakro-megoldásoknál a felhasználók biztonsága kiemelt szempont, az említett típusok rendelkeznek topSafe szerkezeti megerősítésekkel. Az alkalmazott edzett külső üveg fokozottan ellenáll a mechanikai hatásoknak, jégkár ellen élettartam-garanciával rendelkezik. A topSafe betörésgátló szerkezeti megerősítésnek köszönhetően, a panoráma megnyugtató biztonságérzettel párosul.

A tetőtéri komfortot a külső és belső kiegészítők széles választéka teszi teljessé.

További információ: www.fakro.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít