hydrangea.jpg

Mobil otthon egész évben!

A Mobil-Homes Kereskedelmi Kft. kínálatában 25 m2 és 48 m2 közötti új mobilházak is találhatóak a használtak mellett. Ezek a szobák elrendezésében, valamint a hálószobák és a fekvőhelyek számában különböznek egymástól. Megrendeléskor megválasztható a felszereltség (Basic / Comfort), a belső illetve külső kivitelezés, színösszeállítás, a homlokzatburkolati elemek (Siding, Kerrafront, natúr fa) típusa, valamint lehetőség van az egyes ablakok helyén erkélyajtó beszerelésére is.

Szabadon, ízlésnek megfelelően megválasztható a homlokzatuk, belső burkolóanyaguk.

Legfontosabb tulajdonságuk, hogy egész évben lakhatóak!

A falak, a padló és a tető is 12-13 cm vastag PUR- hab szigeteléssel rendelkezik.

A Basic felszereltségű mobilházakat mindenki saját maga bútorozhatja be. Ezek a házak kész külső és belső falakkal, kiépített víz- és elektromos hálózattal, ablakokkal, beltéri és bejárati ajtókkal, csatlakozó aljzatokkal és LED- világítással felszereltek.

 A Comfort felszereltségű mobilházakat már bútorozva értékesítik, és azonnal költözhetőek.

A legyártást követően minden egyes mobilház szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül.

Bővebb információ: mobil-homes.hu, ujmobilhazak.eu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít