hydrangea.jpg

Szép ajtóra szép kilincset

Az utóbbi időben gyakran láthatunk beszámolókat, fotógalériákat, ahol az új, vagy felújított lakásával büszkélkedik valaki, sőt, kifejezetten a megszépült ajtajait mutatja be. Vagy a lakáshirdetéseknél gyakran látni: „a közelmúltban igényesen felújított lakás”… És az ajtókon ott virít egy oda nem illő, kifejezetten csúnyácska kilincs…

Ez olyan, mintha egy gyönyörű új Mercedesre egy Trabant kerekeit szerelnék. Mintha teljesen felújítanánk a régi szocreál fürdőszobát, csak a régi kopott, vízköves csaptelepet tartanánk meg. Persze nincs szükség feltétlenül drága kilincsre, de fontos, hogy odaillő és esztétikus legyen.

 

Valójában a kilincsnek szuperképességei vannak: egy egyszerű, régi ajtót is hihetetlenül fel tud dobni egy szép kilincs, szinte rá sem ismerünk. Ha még újra is mázolják az ajtót, és arra kerül rá egy elegáns kilincs, akkor az egész lakás újjászületik. A jó hír az, hogy csak pár ezer forintba kerül, és egészen más érzés lesz belépni és körbenézni a lakásban. 

Ráadásul a kilincseket nem csak látjuk, hanem nap mint nap meg is érintjük. A kilincs egyike annak a néhány tárgynak, amit minden nap megérintünk. Igazán megérdemel egy kis törődést.

Ez arról jutott eszünkbe, hogy találtunk egy jópofa oldalt, ami ahhoz nyújt segítséget, hogy milyen lakásbelsőhöz, ajtóhoz, milyen kilincs passzol. Nem kőbe vésett szabályok, de biztosan nem hibázunk, ha betartjuk őket.

Szerintünk érdemes megnézni ajtó vagy kilincsvásárlás előtt.

Itt találtuk: www.kilincsek.eu/stilusajanlo/

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít