hydrangea.jpg

Burkoljunk mozaikkal!

Az otthon egyéniségét meghatározza a jó csempeválasztás. A hidegburkolat egy lakásból sem hiányozhat, hisz sok helyiségben van szükség rá.

Miért válasszunk mozaikot?

 - Ma már elképesztően nagy és széles a választék belőle, bátran dekorálhatunk vele akár a finomabb, akár a merészebb, extrább verzió áll hozzánk közelebb.

 - Az üvegmozaikok mondhatni, igazi „jolly jokerként” funkcionálnak a fürdőszobában, a konyhában egyaránt.  

 - Remekül illenek mind a modern, mind pedig a klasszikus enteriőrbe is. 

Ami miatt sokan még mindig ódzkodnak tőle, az lehet az ártól való félelem, vagy pedig a bonyolultnak tűnő burkolás: pedig, jó, ha tudjuk, hogy a hálóra felragasztott mozaik darabkák felragasztása semmivel sem tart majd tovább és nem lesz költségesebb, mintha normálméretű csempével burkolnánk.

 

Az AITA STUDIO igényes csempe és járólap gyűjteményében biztos megtalálja az elképzelésének megfelelőt.
Kül- és beltéri burkolatok széles skálája várja fürdőszobákba, konyhákba, előterekbe, teraszokra, lakóterek közösségi helyiségeibe és úszómedencék egyedi kialakítására és még sorolhatnánk.

Az AITA STUDIO által forgalmazott OPIOCOLOR üvegmozaik több, mint 60 féle színben kapható. A homogén, kevert, márványozott, átlátszó, színátmenetes, arany, fehérarany, stb. variációk ezernyi lehetőséget hordoznak magukban, hogy elképzeléseit kompromosszumok nélkül megvalósíthassa. Fürdőszobák, úszómedencék vagy bármely más bel- illetve kültéri helységek egyedi, rendkívül dekoratív burkolására alkalmasak.Az OPIOCOLOR üvegmozaik nem igényel különleges karbantartást. Színtartó, kopásálló, fagyálló.

Ellenáll a hőmérsékletváltozásoknak, vegyszereknek, sőt savaknak is. Bármilyen szennyeződés könnyen lemosható róla.

A 2 x 2 cm-es darabokra formázott, majd a könnyű felrakás érdekében 320 x 320 mm-es fóliára kasírozott lapok az alkotó elemek kis méretéből adódóan könnyedén követnek bármilyen íves felületet, dekorációs céllal tetszőleges mintákat rakhatunk ki belőlük.

 

Bővebb információ: aitastudio.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít