hydrangea.jpg

Természetesen, csak természetes kőburkolatot!

A Balkán-Stein Kft.-t 1995-ben hoztuk létre családi vállalkozásként, közel 20 éves szakmai tapasztalatunkra alapozva. Fő profilunk a természetes kőburkolatok forgalmazása, kivitelezése. Cégünk az eltelt évek alatt, mára már állandó és folyamatosan bővülő ügyfélkört mondhat magáénak.  

Travertin noche burkolatú minimál családi ház, melynek különlegessége, hogy a sormagasságok változtatásával jött létre.  

Jelenlegi kőburkolat-bemutatótermünk 2002 óta működik Budaörsön, ahol közel 3000 nm-en lehet megtekinteni természetes kőburkolatainkat. 

Hosszú évek során számos referenciamunkát készítettünk, melyből egy szeletet szeretnénk bemutatni.  

Travertin clasic burkolatú ház, amely Trespa famintázatú borkolattal kombinált.  

Házaink általában fehér falszínnel készülnek, ugyanis ez emeli ki legjobban a kő szépégét. 

A legszebb burkolatú házunk a tavalyi évben készült el. Különlegessége a csiszolt lapok és a 3D-s, 8 cm magas betétek összjátéka. 

Legújabb kövünk, a marmara equator. Ez az a kő, amit a minimál, szürkés tónusú családi házakhoz leginkább ajánlunk. A kő kölönböző árnyalatokban és struktúrával rendelhető.  

Cégünk kizárólag természetes kövekkel foglalkozik, megőrízve ezzel erdeti koncepcióját. Természetes köveink homlokzatokra és padlóburkolatokra, kültérben és beltérben egyaránt alkalmazhatóak.   

Burkoló köveinket mindenféle stílushoz bátran ajánljuk. A burkolat kiválasztásában kellő odafigyeléssel és szaktudással segítjük ügyfeleinket. 

  

A megfelelő döntést a burkolatok világában pedig segítse az alábbi idézet: 

"Ameddig a Colosseum áll, fennáll Róma is, ha a Colosseum összeomlik, vége Rómának, ha pedig Róma elpusztul, vége a világnak." 

Bővebb információ: www.balkanstein.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít