hydrangea.jpg

Elegáns fűtési megoldások

A VOGEL&NOOT egyesíti a harmóniát, a trendet és a hatékony teljesítményt, a jövőorientált design fűtőtestekkel, a stílusos fürdőszobai csőradiátorokkal, valamint az energiahatékony síklapú- és modernizációs fűtőtestekkel.

A különféle termékek széles típus- és színválasztékban elérhetőek a magyar és az európai piacokon.

 

VONOVA szelepes lapradiátor 

Nero design radiátor

Vogel&Noot síklapú, vertikális, középcsatlakozású radiátor

A VOGEL&NOOT folyamatos fejlesztésekkel követi az új stílusirányzatokat.

Kiváló megoldásokat kínálnak arra, hogy a design radiátorok a tereket optikailag megnyerő környezetté alakítsák.

Fatala-VM SPA design fűtőtest

A csővégeket egy speciális eljárással zárják le, amellyel különlegesen szép és egyben műszakilag kifogástalan minőségű termékeket érnek el.

Della Wave fürdőszobai csőradiátor

Az innováció éllovasaként a VOGEL&NOOT jövőbemutató hőleadási technológiát kínál. A márka valamennyi terméke a fenntartható fejlődés szempontjait szem előtt tartva készül, alkalmasak megújuló energiaforrásokkal történő használatra is, hatékony hőleadásuk révén pedig alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerek esetén is komfortos hőérzetet biztosítanak.

VONOVA T6 síklapú, középcsatlakozású lapradiátor és Vogel&Noot vertikális középcsatlakozású
lapradiátor

VONOVA T6 lapradiátor

A VOGEL&NOOT fűtőtestek a magyar követelményeknél szigorúbb nemzetközi minősítésekkel is rendelkeznek. Elismert európai intézetek felügyelik és igazolják a termékek kiváló minőségét.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít