hydrangea.jpg

Kőburkolatok, csak természetesen....

A Balkán-Stein fő profilja a természetes kőburkolatok forgalmazása, kivitelezése. Természetes köveink homlokzatokra és padlóburkolatokra, kültérben és beltérben egyaránt alkalmazhatók. 

Például kerítésburkolatok, kandalló, fürdőszoba burkolatok, belső és külső (matt, fényes, mattcsiszolt) padló burkolatok, terasz és medence burkolatok, ablakpárkányok, fedlapok, attikafal záróelemei, egyedi méretre vágott mészkőlapok, kerti dekorációs elemek, díszkavicsok.....

A burkolatok kiválasztásában kellő odafigyeléssel és szaktudással segítjük ügyfeleinket. 

Travertin classic modern kerítésburkolat

A Travertin classic kőburkolat szépen harmonizál a minimál épülettel.

Travertin padlóburkolat, classic színvilág.

Classic Travertin a legáltalánosabb - legnépszerűbb típusa a kőzetnek. Jellemzően közép bézses árnyalatú színvilágot képvisel. Minden stílusirányzat szívesen alkalmazza.

Travertine classic fürdösszoba padló, és falburkolatok.

Travertin mészkőburkolatok, közvetlen az importőrtől, raktárról. Hatalmas választékkal, óriási árukészlettel várjuk Önt Budaörsön található bemutatótermünkben, ahol nem csak megvásárolhatja Traventin kőburkolatunkat, hanem meg is tekintheti bemutatófalainkon.

Bővebb információ: www.balkanstein.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít