hydrangea.jpg

Szerelembe esni egy pillanat alatt...

A HITACHI név nem ismeretlen a magyar piacon, de eddig biztosan nem a csúcskategóriás hűtőszekrények jutottak róla eszünkbe. Pedig itt az ideje, hogy így legyen!

Ha meglátjuk a Hitachi egyenes vonalú luxus modelljeit, biztosan meginog a beépített hűtők melletti elköteleződésünk. (Már ha eddig volt ilyen.)
A Hitachi kizárólag szabadonálló hűtőszekrényeket gyárt, ráadásul olyan letisztult, karakteres formavilággal, ami megköveteli, hogy központi helyre állítsuk a konyhában.

 

Mi a különbség a Side-by-Side és a French hűtők között?

Sokan tévesen Side-by-Side-nak titulálnak minden olyan hűtőszekrényt, aminek középről, szekrény-szerűen nyíló ajtói vannak. Valójában azonban nem az ajtónyitás módja a lényeg. Egyszerűen fogalmazva, Side-by-Side hűtő az, aminek az ajtóit kinyitva osztott belső teret találunk. A French hűtőkkel más a helyzet: küllemre nincs eltérés, a belső teret tekintve viszont annál inkább. Középről nyíló ajtói mögött hatalmas egybefüggő belső teret találunk.

A 77 cm széles belső tér hatalmas mozgásteret ad. Akár egy egész tálca ételt betehetünk egyben, minden nehézség nélkül.

Extra széles belső tér

Ódákat lehetne zengeni a technikai extrákról: a nagy teljesítményű inverteres kompresszor, a Dual Sensing Control, a VIP vákuum-szigetelőpanel, az Eco Monitoring szenzor vagy a Nano Titanium filter mind hozzájárulnak a mesterfokú energiatakarékossághoz.

De sokkal érthetőbb érvek miatt lehet egy pillanat alatt szerelembe esni a Hitachi hűtőkkel!

Lássuk csak, mi mindent tudnak a HITACHI 4 ajtós alulfagyasztós hűtőszekrények!

Találunk a választékban 2, 3 és 4 ajtós, alul- és felül fagyasztós változatokat. Kiemelkedő minőségüknek, innovatív fejlesztéseiknek és környezetbarát megoldásaiknak köszönhetően bármelyik kiváló választást jelent akár évtizedekre.

A 4 ajtós, alulfagyasztós hűtőszekrények óriási, 697 és 647 literes űrtartalmához számos kényelmi, higiéniai, környezetbarát és energiatakarékos funkció társul.

  • Nyitás érintésre

Teli kézzel, tálcát egyensúlyozva nem könnyű feladat kinyitni a hűtőajtót. Kivéve, ha egy erre felkészült HITACHI-val állunk szemben. A könyökünkkel megérintve a szenzort, az ajtók önműködően nyílnak. A “Touch open” funkcióval gyetlen érintéssel nyitható mindegyik ajtó, külön-külön.

Valljuk be, elég pazar…

  • Külön ventillátorok a fagyasztó és a hűtő résznek

Az Eco Thermo Szenzor minden rekeszben külön észleli a hőmérsékletingadozást, így mindig optimális hőmérsékleten tartja a különböző tárolórészeket. A rekeszeket egymástól függetlenül 2 önálló ventilátor hűti, ami a hideg levegőt a körülményektől függően külön-külön tudja eljuttani igény szerint csak a hűtőrekeszbe, és csak a fagyasztó rekeszbe, vagy mind a kettőbe egyszerre. Nincs felesleges hűtés, ha csak az egyik rekesz igényli a hideg levegőt, így mesterfokú energiahatékonyság érhető el.

  • Aero-Care zöldségtároló rekesz

A Platinum katalizátor, amely most először jelent meg háztartási hűtőszekrényekben, magas szén-dioxid koncentrációt tart fenn (alacsony hőmérsékleten is) a zöldségtároló rekeszben, így hosszabb ideig maradnak frissek az itt tárolt zöldségek és gyümölcsök.

  • üzemmód választó kapcsoló

Az úgynevezett üzemmódválasztó kapcsoló lehetővé teszi a hőmérséklet és páratartalom. Tejtermék/hús üzemmódban például egyszerűen és biztonságosan olvaszthatók ki a fagyott ételek, frissek maradnak a húsok és halak, de ez a rekesz alkalmas az italok gyors lehűtésére is.

  • vízadagoló vízbekötés nélkül

Csak öntsön ásvány-, vagy tisztított vizet a 3 literes tartályba, a víz lehűtéséről már a készülék gondoskodik. A tartály könnyen eltávolítható, így tisztítása is egyszerű.

  • Tisztaság és higiénia a hűtőben

A Nano Titanium filter TiO2 katalizátort használ a baktériumok, penész és a kellemetlen szagok ellen. Nem igényel karbantartást és nem használ fel extra energiát. Erős antibakteriális hatása és penészgomba ellenes tulajdonsága egyedülálló.

   

Bővebb információ a HITACHI hűtőszekrényekről!

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít