hydrangea.jpg

Modern építészeti megoldások, igényes kivitelben

A modulház olyan könnyűszerkezetes  modulokból álló épület, melyet kulcsrakészen, lakható állapotban szállítanak ki a megrendelőnek.

Tipustervek alapján vagy akár egyéni kialakítással is kérhető. A telepítés után csak a közművekre kell csatlakoztatni, és azonnal költözhető.

Masszív vázzal rendelkeznek, szigetelésük kiváló, így az év bármely szakában használhatóak lakóházként vagy nyaralóként is. Belső terei, elrendezése igény szerint alakítható. Bármikor könnyen bővíthető, alakítható, elszállítható.

Remek szigetelése miatt alacsony a rezsije, és a fenntartási költségei is kedvezőek. Mobilizálható jellege miatt nem minden esetben kell engedély, de lakóházaknál, egyszerűsített építési eljárással a földhivatalnál bejegyezhetőek lakóingatlanként. Ennek teljes körű lebonyolítását cégünk vállalja.

Minden burkolat, padlócsempe, falszín saját igény alapján válaszható. 

Akár 6 hét alatt elkészül, kiváló minőségben, kedvező ár-érték arányban, 10 év szerkezeti, és 1 év általános garanciával!

Sukorón a bemutató ház megtekinthető.

Bővebb információk: 

Elit Modulházak - Érezze Otthon Magát
+36 70 776-5750
 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít