hydrangea.jpg

Árnyékolás rusztikus zsalugáterekkel

Ha nem akarjuk a bolygónkat fenyegető globális melegedést tovább fokozni, akkor a klímaberendezések mellett vagy helyett más alternatívákat kell találni.

Nyáron otthonunk hűvösen tartásában legfőbb szerepe a falszigetelésnek van, de a fal szigetelése nem elég, mert ha az ablakon bejön a júniusi meleg, akkor a jó szigetelésnek köszönhetően októberig benn is marad. 

Itt jön el az árnyékolástechnika szerepe: kinn kell tartani a melegítő napsugarakat. De mivel árnyékoljuk le az ablakokat?

A sok megoldási lehetőség közül érdemes azt választani, ami nem csak hatékony, de otthonunkhoz is a legjobban illik. Nem mindig a műanyag redőny a legjobb választás, vidéki családi házak, mediterrán hangulatú villák vagy lakások nagyon szép kiegészítője és hatásos árnyékolója a fa zsalugáter vagy spaletta.

Ehhez jó minőségű és stílusban illő vasalatok: pántok, kiakasztók, tolózárak stb. is kellenek. Ilyen rusztikus zsalu vasalatokat találtunk a Maestro kínálatában, amik nem csak szépek, hanem tartósak és kifejezetten ötletesek is: pl. a zsalugáter mozgatható fa lapocskáinak a festésénél igen nagy segítség lehet, ha nem kell csavarozgatni, csak egyszerűen kipattinthatók a lapok és festés után visszapattinthatók.

 

Bővebb információ: www.kilincsek.eu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít