hydrangea.jpg

A végtelen szabadság élménye a teraszon

Egy pillanatra hunyjuk le szemünket… Képzeljük el, amint kertünkben pihenve, vagy teraszunkon lazítva érezzük a simogató szellőt és a melengető napsugarakat, ugyanakkor mégis védve vagyunk az időjárás viszontagságaitól. Az új, innovatív pergolák maradéktalanul megadják számunkra a nyitott tér varázsát.

BIOKLIMATIKUS PERGOLÁK

A legtalálóbban bioklimatikus pergoláknak nevezhetjük ezeket a termékeket, hiszen időjárási tényezőktől függetlenül mindig ideális hőmérsékletet, fényviszonyokat és komfortérzetet nyújtanak részünkre. A teljes fényzárásnak és teljes körű csapadékvíz elvezetésnek köszönhetően nem kell aggódnunk az erős napsugárzás vagy egy hirtelen érkező zivatar miatt sem, így szinte egész évben használható teret nyújtanak számunkra.

 

OPERA - A letisztult design híveinek

Az OPERA alumínium pergola lamellás tetőszerkezettel rendelkezik, amelyeket motorosan, igény szerinti dőlésszögben 0-140 fok között állíthatunk. Választhatjuk szabadon álló, falhoz rögzített vagy a két fal közé épített szerkezet formájában is. A pergola maximális mérete 4,5x6 méter, de akár több egységet is egymás mellé építhetünk. Mindezeken túl opcionálisan választhatunk beépített oldalsó textilárnyékolót és üvegajtót, valamint a szerkezet keretébe és a lamellákba épített led- és spotvilágítást is. 

 

BRERA – Sosem tapasztalt élmény a teraszon

A BRERA abszolút újdonság a szabad terek árnyékolásában, ugyanis a lamellák teljes egészében elhúzhatóak, így semmi sem akadályoz meg bennünket a kilátásban és a gyönyörű kék ég látványában. A környezetkomfortos pergola tökéletes egyensúlyt talál a természetes légmozgás és a napfény között, így mindig ideális hőmérsékletet teremt számunkra.

 

NOMO – Teret ad a nyugalomnak

A NOMO elhúzható PVC tetővel rendelkezik, amelyet igény szerint motorikusan mozgathatunk. Ideális igen nagy terek lefedésére és fokozott védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, nagyfokú funkcionalitással és kifinomult dizájnnal kiegészülve. A ponyvák 5000 nyitási/zárási ciklusban, 100 kg-os terheléssel, 15 év használatra kerülnek tesztelésre.

 

A NAPELLENZŐK ÚJ GENERÁCIÓJA - KITERJESZTETT ÉLETTÉR

Rég elmúltak azok az idők, amikor egy napellenző felszerelése esetén amiatt kellett aggódnunk, hogy az megtöri házunk homlokzatának egységét. A modern napellenzők zárt állapotban kis helyen is elférnek is szinte beleolvadnak környezetükbe. És ne feledjük! Használatukkal nemcsak teraszunkat, hanem a napellenző alatti üvegfelületeket is kiválóan árnyékolhatjuk.

 

T-HIDE ÉS T-CODE NAPELLENZŐK – A Design bajnokai

A „Reddot Design” díjat elnyerő napellenzőkön már első pillantásra láthatjuk, hogy olasz formatervezők legújabb trendek által inspirált munkája. A motorikusan működtethető termékek több mint 400 féle UV-álló textilválasztéka garantálja, hogy megtaláljuk az elképzelésünknek leginkább megfelelőt. A napellenzőket falra vagy akár mennyezetre is szerelhetjük, a beépített ledvilágítás pedig estéről-estére csodás hangulatot teremt otthonunkban. 

 

MINDEN RÉSZLET A HELYÉRE KERÜL

Hosszú hónapokba telik és sok nehéz döntéssel jár, mire családi házának minden részlete a helyére kerül. Mi egy kézből, csomagban kínáljuk prémium minőségű termékeinket, így Ön nemcsak időt spórolhat, de rendkívül kedvező áron vásárolhat. Árnyékolástechnikai rendszereink jövőbe mutató megoldásokkal teszik még értékesebbé otthonát. A termékeink az átgondolt fejlesztésnek köszönhetően egymást kiegészítve, komplexen működnek.

Bővebb információ: www.alu-redony.hu

(Az Alu-Redőny Kft. bemutatóterme: 2146 Mogyoród, Víztorony u. 1., Tel: (06 28) 441-567, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít