hydrangea.jpg

FAKRO – több, mint tetőablak

A világpiac második legnagyobb tetőablak-gyártója a magyar piacon, lapos tetők esetén alkalmazható felülvilágító ablakkal, fénycsatornákkal és az ország legszélesebb padlásfeljáró lépcsőválasztékával is jelen van.

Tetőablakok
A tetőablakok természetes fénnyel és élettel töltik meg a kihasználatlan tetőtereket. A FAKRO termékei 55x78 cm és 94x255/134x160 cm között széles méret- és típusválasztékban érhetők el, középen billenő, megemelt forgástengelyű vagy felnyíló-billenő nyitási móddal, akár négyrétegű, passzívház minősítésű üvegezéssel. A kínálat legkülönlegesebb tagja az FGH-V tető-erkélyablak, amelynek nyitott ablakszárnyai erkélyt alkotnak a tetőtérben.

Fénycsatornák
A fénycsatornák természetes fényt biztosítanak olyan helyiségekben is, ahol nincs lehetőség homlokzati vagy tetőtéri ablak elhelyezésére. Ilyenek a közlekedők, telekhatárra épített épületek egyes helyiségei, lépcsőházak vagy pincék. A tükörként viselkedő fénytovábbító cső hossza akár 12 méter is lehet.

Felülvilágító ablakok
Az építészeti trendekben egyre többször bukkannak fel minimalista, lapos tetős épületek. Ezen épületek belső terei megvilágítására a kézenfekvő megoldás a felülvilágító ablak. A FAKRO kínálatában klasszikus kupolás és modern, síküveges kivitelezésű tetőablakok találhatók meg, fix, elektromosan vagy manuálisan nyitható, illetve járható felületű variációban. A felülvilágító ablakok megfelelő típusai a lapos tető teraszként vagy zöldtetőként való használatakor is alkalmazhatók.

Padlásfeljáró lépcsők
A padlásfeljáró lépcsők biztonságos és könnyű hozzáférést biztosítanak a beépítetlen tetőterekbe, a költséges és helyfoglaló fix lépcsők helyett. Az ország legszélesebb választékában fa, fém és ollós létraszárú termékek találhatók meg, akár 365 cm-es belmagasságig. A termékek hőszigetelt ajtólappal szereltek, többfajta tűzgátló kivitel is elérhető, és természetesen kapható a német Passive House Istitute tanúsítványával rendelkező verzió is.

További információ: www.fakro.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít