hydrangea.jpg

Akár két hétig friss gyümölcs a hűtőből?

A Whirlpool új W Collection No Frost hűtőszekrénye elhozza Önnek a frissességet a konyhájába. A fejlett hűtőrendszer és a 6. Érzék Technológia révén a gyümölcsök és zöldségek akár 15 napigfrissen tárolhatók! 


Tartsa hosszabb ideig frissen ételeit

Az új W Collection hűtőszekrényekkel akár 15 napig1 frissen tárolhatja a gyümölcsöket és zöldségeket, köszönhetően a fejlett technológiáknak. Így lehetővé teheti, hogy ritkábban kelljen vásárolni és egészségesebb életmódot élvezhessen: az új prémium Dual No Frost modellekbe a pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozás biztosítja, hogy a friss gyümölcsök és zöldségek a hűtőszekrényben bárhol tárolhatók legyenek, miközben megtartják ízüket, textúrájukat és tápanyagaikat.

Dual No Frost Rendszer

A Whirlpool Dual No Frost a hűtőszekrényben és a fagyasztóban lévő páratartalom különböző szintjeinek fenntartásával, tökéletes körülményeket teremt mindkét belső térben. Ennek eredményeként már nem kell a gyümölcsöket és zöldségeket külön rekeszben tárolni, hogy frissen tartsa őket: szabadon elhelyezheti a hűtő bármely részében - még kicsomagolva is.

6. Érzék Precision Control Technológia

6. Érzék Precision Control mind a hűtő, mind a fagyasztó rekeszek hőmérséklet-és páratartalmának pontos ellenőrzését biztosítja, az ajtó nyitásakor és zárásakor bekövetkező hőmérséklet ingadozások elkerülése érdekében. 

Fresh Box+ Fresh Pad kiegészítővel

A W Collection prémium kombinált hűtőszekrény modellek egy speciális Fresh Box+ rekesszel rendelkeznek, Fresh Pad betéttel – ez egy higiénikus rács, amely elvonja a páratartalmat, és aktívan megakadályozza a káros baktériumok felhalmozódását a gyümölcsök és zöldségek frissen tartása érdekében. A speciális rács elválasztja a gyümölcsöket és a zöldségeket a tárolás során felszabaduló párától, míg egy speciális antibakteriális adalékanyag a káros baktériumokat akár 99,9%-kal csökkentheti a rács felületén.2

1 Figyelembe véve a gyümölcsök és zöldségek átlagos súlyvesztését és vizuális minőségét. Belső vizsgálati eljárás.

2 Az IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, UK) független vizsgálata az ISO 22196 szabvány szerint

Bővebb információ: www.whirlpool.hu/Innovacio-Design/W9-Dual-No-Frost 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít