hydrangea.jpg

Új megoldások a Niloé szerelvénycsaládban

A Legrand Niloé család jelentős modernizáción esett át: korszerűbb mechanizmusokkal, illetve új funkciókkal bővült a szortiment - melyek a többi szerelvénycsaládnál is megtalálhatók -, ezzel biztosítva a szélesebb körű felhasználhatóságot, versenyképes árat, és a már megszokott Legrand minőséget.

Az újdonságok közül kiemelendő a 2xUSB töltőaljzatot, melynek 2400m A-es töltőárama gyors feltöltést eredményez. A 2P+F / USB kombinált csatlakozóaljzat beszerelhető egy már meglévő egyes dugalj helyére is, így helytakarékos megoldást biztosít egyszerre több funkciónak, de új építés esetén is praktikus.

Újdonság a micro USB dokkolóval ellátott töltőaljzat, mely használatával a legtöbb esetben nem szükséges külön USB kábel az okostelefonok töltéséhez. Ennél az eszköznél is a max. töltőáram 2400m A.

 

A régi és az új termékek külső megjelenése azonos – így a régi és az új termékek egymással kompatibilisek, sorolhatók egy kivitelezésen belül problémamentesen vegyíthetők, és az áruk is azonos.

A megújult mechanizmusok előnyei:

- A kapcsolók egy lámpa beszerelésével egyszerűen jelzőfényessé tehetők (a lámpa helyén elvékonyított burkolatnak köszönhetően).

- Az új dugaljak kompaktabbak - több hely jut a vezetékeknek a szerelvény mögött.

- A felszereléshez egyetlen csavarhúzó szükséges.

- A gyermekvédelem a mechanizmusba került, nagyobb védettséget és stabilitást biztosítva a terméknek.

- A termékek továbbra is porvédő burával vannak ellátva, mely mind a szállítás, mind a kivitelezés időtartama alatt védi a szerelvényt a szennyeződésektől, karcolásoktól, festékektől.

- A Niloé kapcsolók gyorsan szerelhetők: a keret gyorsan rápattintható a szerelvényre a burkolat eltávolítása nélkül.

- A szerelvények fehér és bézs alapszínben állnak rendelkezésre, melyeket 12 keretszínnel tehetünk változatosabbá, egyes keretszínek esetében 5-ös sorolhatóságot biztosítva.

Bővebb információ: legrand.hu/termekek/kapcsolok-es-dugaljak/niloe

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít