hydrangea.jpg

TOP listás falszínek 2019-ben

Kevés dolog határozza meg jobban egy szoba hangulatát, mint a falakon használt színárnyalatok. Ne bagatellizáljuk hát el a szín kiválasztását, hiszen az újra festés, nem csak költséges, de macerás is.

Ha épp újítanál a lakásod színvilágán, akkor olvass tovább, hogy megtudd, mik az idei trendek.

1. A fehér örök

A fehér szín  időtlen választás, mely soha nem megy ki a divatból. Bár sokan érzik, úgy, hogy túl sivár, de színes kiegészítőkkel, textíliákkal meleg barátságos összhatást lehet elérni.  

Felejtsük el az elmúlt évek szürke divat hullámát, és ha valami semleges árnyalatra vágyunk, válasszunk inkább a fehér különféle árnyalati közül.

Ha egy helyiségben hideg fehér színt választunk, a természetes fény sokkal jobban fog érvényesülni, tágas, nyitott szoba illúzióját keltve.

  

2. Drámaian sötét árnyalatok

Akár egy fehérre festett szoba egyik falát is kiemelhetjük egy sötét színárnyalattal. A lényeg, hogy túlzásba ne essünk, hiszen a sötét színek, besötétítik, és szűkítik a teret.

A képen látható előszobában, az üveges bejárati ajtó, és a nagy tükör megengedi a sötét szürkéskék szín használatát, mely pompás, elegáns megjelenést kölcsönöz a bejáratnak. 

Az olajzöld szín is tökéletesen alkalmas arra, hogy mélységet adjon egy térnek. Egy étkezőben, vagy irodában is jól lehet játszani egy-egy ilyen tónusú fallal.

    

 

3. Meleg, krémes színek

Ebben a fürdőszobában 3 színt is alkalmaztak az idei év 15 toplistás színéből.

Felejtsük el, hogy a rózsaszín, óvodába, vagy kislányszobába való! A képen látható lágy árnyalata, kifinomult, modern, tiszta megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Szóval vegyük bátran számításba akár a hálószoba, vagy a mosókonyha festésénél.

    

A megfelelő szín bármely hétköznapi szobát különlegessé varázsol.

Forrás: www.thespruce.com

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít