hydrangea.jpg

Egy matrac mindenkinek!

A LEVITAL®  matrac család a második világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unió területén ebben a szegmensben. 

Miben különbözik a LEVITAL®, a piacon lévő matracokkal összehasonlítva?

Talán a legfontosabb, hogy a több rétegű habrugós rendszernek, a hűsítő memória habgélnek és a különböző keménységű alapanyagoknak, valamint az egyedi vágás technológiának köszönhetően alkalmazkodik a testsúlyhoz!

Amennyiben például egy 180 cm X 200 cm-es matracon egy 55 kg-os hölgy és egy 100 kg feletti férfi /vagy fordítva :)/ fekszik, a LEVITAL® matracok képesek ugyanazt az alátámasztást és komfortot nyújtani, ezáltal szükségtelen a pároknak kompromisszumot kötni.

Nem számít, hogy milyen magas az illető, vagy milyen pózban alszik!

Más típusú alátámasztásra van szüksége egy alacsony és egy magas embernek, egy soványnak vagy teltebbnek, akár egy háton alvó és egy oldalt fekvőnek is. A LEVITAL® System matracok nem rendelkeznek előre kialakított komfort zónákkal, meghatározott, statikus alátámasztással mely, vagy az egyik, vagy a másik típusnak kedveznek csak. A LEVITAL® System pont attól különleges, hogy minden testmagassághoz, testsúlyhoz és alvási pózhoz ugyanúgy alkalmazkodik. A testsúlyhoz igazodó belső szerkezet és a kiválasztható felső kényelmi réteg kombinálása az igazi szabadságát hozza el a matrac választásnak, ezzel a LEVITAL® matrac család valóban mindenkinek megfelelő megoldást kínál.

Higiénikus!

A Levital System matracok a kiváló szellőzésnek köszönhetően szárazon tartják a mikroklímát. A komfort érzetet még tovább fokozza az antiallergén huzat is. Fenti előnyök mellett a prémium kategóriás Levital matrac megfizethető, hosszú távú beruházás. A 10 év garancián túl a 30 napos ár visszafizetés is növeli az értékét.

A LEVITAL® termékcsaláddal tehát olyan ígéret áll előttünk, ami forradalmasíthatja a matracgyártást, amely megoldhatja az évtizedek óta fennálló alapvető ergonómiai problémákat és a különböző testi adottságokból eredő anomáliákat, amelyre minden jel szerint a hagyományos matracgyártás eddig nem volt képes:

„Egy matrac mindenkinek!"

 

Bővebb információ: levitalsystem.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít