hydrangea.jpg

Tavaszi nagytakarítás a szezon első kerti partijához!

Most, hogy itt a tavasz, az emberek egy részében már egészen biztos, hogy felmerült a kerti parti, a nyári pihenés, kertészkedés, medencében való fürdés gondolata. Sokaknak nyűg minden ilyen kerti munka, pedig 1-2 készülékkel nagyon sokat könnyíthetünk a feladatokon, így nekünk több idő jut arra, amit még ezeken felül meg szeretnénk csinálni.

A kerti szezont szinte kivétel nélkül egy tavaszi frissítő fűnyírás nyitja meg, és ebben nyújt kényelmes megoldást az ÚJ RLM 4 Robotfűnyíró, ami 4 késes rendszerével, állítható vágási magassággal (25-55 mm között), önálló működésével értékes időt szabadít fel. Mivel kategóriájában „hegymászó”, így a 45 fokos emelkedők sem jelentenek neki kihívást, és még az akkumulátor lemerülése előtt visszatér a töltőállomására.

Miután a pázsit rendezett, a megfelelő öntözéssel szép élénk zöld lesz, és meghálálják a megfelelő táplálást. A Kärcher Rain System használatával, úgy öntöz a rendszer, ahogyan a növényeknek szükségük van rá. Gazdaságos, mikro-csepegtetéssel, ezáltal minden csepp víz oda hullik, ahol szükség van rá. A Kärcher SensoTimer gondoskodik arról, hogy megfelelő időben, megfelelő mennyiségű folyadékot kapjanak a növények, hiszen előre beprogramozható, hogy mikor öntözzön. 

Ezek után már csak a kerti bútorok, a medence és a terasz tisztítása van hátra és kezdődhet a szezonnyitó kerti parti!
Egy jó magasnyomású mosó használatával természetesen ez nem annyira nehéz feladat. Legyen szó gyengéd ápolásról, frissítő tavaszi mosásról vagy erőteljes tisztításról. Nemcsak felveszi a versenyt a makacs szennyeződésekkel, hanem meg is nyeri azt. Tartozékaival, a tisztítószerek széles skálájával biztos társ valamennyi kültéri tisztítás során. Használatával pedig garantáltan rövidebb idő alatt és hatékonyabban megtisztítható minden keményfelület.

Már csak egyetlen kérdés maradt hátra: Mikor lesz az a szezonnyitó buli?

Keresd a Kärcher tavaszi akciójában termékeinket 2019.04.18. – 2019.06.09. között a ITT vagy a Kärcher Center és Store üzleteinkben országszerte.

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít