hydrangea.jpg

Modern design a fürdőben

OKOS WC-k

Napjainkban egyre több „okos” eszköz jelenik meg a piacon. Az okos telefon, okos TV és okos óra után pár éve megérkezett a japán típusú okos WC is Európába.

De mi is ez az okos WC?

Laikusként azt hihetnénk, hogy csak egy egyszerű toalett, beépített bidé funkcióval. Ez részben igaz is, de a valóságban ennél sokkal többről van szó.

Az okos WC teljes körű kényelmet biztosít a legkisebb helyiségben:

  • Automatikusan felnyílik a fedele, ha a beépített szenzor mozgást érzékel.
  • Előmelegítési funkciója folyamatosan kellemes hőfokon tartja az ülőkét.
  • Különböző bidé funkciókkal van ellátva.
  • A vízsugár erőssége és a víz hőfoka igény szerint állítható.
  • Éjszaka diszkrét hangulatfény segíti az álmosan kibotorkáló családtagokat a tájékozódásban
  • Mindezt víz-, és energiatakarékos módon teszi.

Még több okos WC

 

Prémium zuhánykabinok

A Wellis megújult zuhanykabin kínálatában éppúgy megtalálhatók a strapabíró függesztett-görgős, tolóajtós zuhanykabinok, mint a nyíló ajtós változatok, melyek kényelmes ki- és beszállást tesznek lehetővé. A Triton zuhanykabin keret nélküli design-ja, alacsony tálcával párosítva egy igazán légies megjelenést eredményez.

Az önbehúzós tolóajtóval szerelt Fabio zuhanykabin becsapódás gátlós tolóajtaja rendkívül finoman záródik egy erősebb mozdulat esetén is.

 

Még több zuhanykabin

Modern és elegáns térben álló kádak

Népszerű fürdőszobafelújítási vonal a beépített kádak cseréje térben állóra. Ehhez persze jó, ha rendelkezésünkre áll akkora alapterület, hogy a kád kényelmesen körbejárható legyen. A Wellis térben álló kádak modern formavilága nagyvonalú eleganciáról tanúskodik, és bármely fürdőszoba méltó ékessége lehet.

Mint láthatjuk a Wellis kínálatában rendkívül sok újdonsággal és praktikus fürdőszobai megoldásokkal találkozhatunk.

Bővebb információ: WELLIS

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít