hydrangea.jpg

Modern szőnyegvilág - attrakció négy fal közt

A modern szőnyegek meghatározó szerepet töltenek be a lakberendezésben. Változatos forma- és mintaviláguk mindenki számára lehetővé teszi, hogy egyedivé varázsolja segítségükkel az otthonát. Ezek az egyedi színű, formájú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják bárhol a helyüket.

Jó ideje kedvelt a viszkóz szőnyeg is. A viszkóz természetes alapanyagból (cellulózból) készített mesterséges szál. Selymes, puha tapintása miatt selyemnek is nevezik. A viszkózselyemnek köszönhetően selymessége hasonlít a perzsa selyemszőnyegekhez. Ezt az érzést a felület borotválásával érik el. A szőnyeg hátoldalát latex réteggel látják el, amely csúszásmentessé teszi. A szőnyeg minden irányból más és más színárnyalatot mutat. A magas minőségű alapanyagok biztosítják számunkra az elvárt minőséget, komfortérzést. Ilyen a GATSBY by ASIATIC-London, több méretben kapható viszkóz szőnyeg is.

Új generációját teremtette meg a szőnyegeknek a kockákból csempeszerűen összeállítható változat (Shape and Create), amit kreatívan, tetszés szerint variálhatunk mind színben, mind formában. Minden helyiséget sajátos jellegűvé tesz, határtalan szabadságot biztosítva a megalkotójának. Csakúgy, mint a Miroo egyedi szőnyeg, amely új lehetőségeket nyit az alkotói szabadságnak, s megjeleníti az egyéniséget, a stílust, a friss, ötletes, spontán lehetőségek tárháza.

 

A SATINO padlószőnyegek - satino.hu, a luxusszőnyegek legújabb csoportjába tartoznak, tökéletes választ adva a mai trendekre, és kiválóan alkalmazhatóak a mai modern életstílushoz. A Satino® fonal szálai 20%-kal finomabbak, mint az emberi haj átmérője, s a rostokat több szálból alakították ki, mint a hagyományos poliamid fonalakat. Szerkezete tartós, és nagyon átlátszó. A fényt visszaveri, így kellemes, selymes fényű karaktert biztosít a szőnyegeknek. Kivételesen puha tapintásával, luxus komfortjával és selymes csillogásával a kifinomult, elegáns lakberendezés egyedülálló szőnyegmegoldása. A Satino kollekció innovatív, selyemfényű poliamid fonalból a legújabb technológiával gyártott luxusminőségű padlószőnyeg-család. A technikai előnyöket a modern otthonok igényére szabja, és kényeztetően otthonos hangulatról gondoskodik. 

Forrás: K-Deco Textil Kft. 

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít