hydrangea.jpg

Építkezel? Felújítasz? Akkor hétvégén irány a Construma!

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokor. Érdemes lesz kilátogatni mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Aki lakásfelújításba kezdett, azok számára is kihagyhatatlan program április első hétvégéjén az inspirálódáshoz, esetleg kedvezményes beszerzéshez.

2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM (hűtés, fűtés, klíma és megújuló energia) is tagja e csokornak.

Az első három nap ezúttal is elsősorban a szakembereknek szól. Hétvégére viszont a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják a CONSTRUMA Otthonteremtési csokor pavilonjaiban.

Az építkezéshez szükséges anyagok, termékek, épületgépészeti megoldások két pavilonban találhatóak. Az építőanyagoktól a nyílászárókon át a tetőig, szigetelésig minden fellelhető, amire az építkezőknek szüksége lehet. Az épületgépészet területén az idei nagy sláger a megújuló energia és a légtechnika, illetve a hőszivattyú. A korábbiakhoz képest is több kiállító jelenik meg ebben a témában. Az energiahatékony épületek kérdése évek óta központi kérdés az építkezőknél. Szakértő előadások is segítik a tájékoztatást.

A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign (mely szintén két pavilont tölt meg) ezúttal is felvonultatja a lakásbelső kialakításhoz szükséges termékeket, bemutatókkal tarkítva, ingyenes lakberendezési tanácsadással fűszerezve. A Lakberendezők Országos Szövetsége ezúttal is látványos standon mutatja majd be két különböző stílusban berendezett lakáson át az új lakberendezési trendeket. Immár elmaradhatatlan része a kiállításnak a hazai design trendek bemutatása, melyet a Magyar Design stand keretében láthatnak. A fiatal tervezők munkái különleges inspirációt adhatnak a berendezés egyedivé alakításához.

Külön színfoltja lesz a kiállításnak a Bútorszövetség által szervezett workshop, ahol mindenki egy kis időre profi asztalosnak érezheti magát. Az idei téma: a bútor második élete. Régi, már megunt bútorunkat hogyan tegyük izgalmassá, egyedivé és újra használhatóvá. Ehhez kapcsolódóan izgalmas előadások is várják majd a látogatókat.

A kerttervezés, kertépítés szerelmesei pedig a CONSTRUMA Kert pavilonjában legeltethetik szemüket a XI. Magyar Kertépítő Verseny és Show látványos standjain, választhatnak a kerti kisgépek és szép növények közül.

NYITVATARTÁS:

szakmai napok:                       április 3-5., naponta 10-18 óráig

nagyközönség napok: április 6-7., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)


A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2019. április 3-7. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető.

Bővebb információ: www.construma.hu, www.otthon-design.hu

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít