hydrangea.jpg

FAKRO termékek széles választéka a Construmán

Április 3. és 7. között ismét megnyitja kapuit a Hungexpo területén tartott Construma kiállítás. Idén az egyetlen saját standdal rendelkező tetőablak gyártóként várja a FAKRO a kedves érdeklődőket a kiállítás központi, A pavilonjában, a 110/i standon.

Kipróbálható lesz a közönségkedvenc FGH-V tetőerkély ablak, a hatalmas méretű, 134x160 cm-es felnyíló-billenő FPP-V tetőablak. A standon kipróbálhatók a manuális és elektromos vagy napelemmel működtethető külső hővédő rolók, redőnyök és sokféle mintázattal és anyaggal rendelhető belső árnyékolók. 

Az ország egyik legszélesebb padláslépcső kínálatából is bemutatásra kerül néhány elem. 

A lapostetős házak trendje egyre jobban terjed hazánkban, a FAKRO pedig a lapostetők alatti helyiségek számára is kínál megoldást, felülvilágító ablakaival. A standon kipróbálható a DEZ nyitható felülvilágító ablak, illetve a Red Dot Design Award és Iconic Award győztes DXW járható felülvilágító ablak, amely a lapostetőn kialakított teraszok esztétikus és fontos funkciót biztosító kiegészítője lehet.

A stand elmaradhatatlan része a fentiek mellett az ablaktalan helyiségek megmentője, az 55 cm átmérőjű merevfalú SRL fénycsatorna is.

Kedvezményes belépőjegy

A kiállításra kedvezményes belépőjegyet igényelhet a következő link segítségével:

 http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L087158618ED

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (1500 Ft) belépőjegyet. Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

Guiness rekorder kerékpáros bemutató a standon

Naponta többször tart kerékpáros akrobata bemutatót Hege, a HEGESHOW vezetője, aki tavaly Guiness világrekordot ért el 179,5 cm-es magasugrásával. A bemutató célja a Red Dot Design nyertes FAKRO DXW járható felülvilágító ablak terhelhetőségének bizonyítása.

Némi ízelítő Hege bravúros teljesítményéből:

https://www.facebook.com/hegeshow/videos

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít