hydrangea.jpg

Egy biztos hely kétkerekű kedvenceinknek

A BRINGABOX tárolók a kerékpárok biztonságos elhelyezésére szolgálnak. Első osztályú védelmet nyújtanak a lopás, a rongálás, valamint az időjárás viszontagságai ellen.

Egy biztos hely kétkerekű kedvenceinknek

A BRINGABOX kerékpártárolókat használva a közlekedők biztonságban tudhatják kerékpárjukat a lakóhelyükön, munkahelyükön, sportlétesítményeknél vagy pl. buszpályaudvaroknál, vasútállomásokon.

bringabox1

Kényelmes, praktikus használat

Kell egy jó hely a bicajnak is!

Két biciklit is kényelmesen tárolhatsz benne. Sőt a kiegészítőknek, pumpának, sisaknak, ruháknak, csomagoknak is helyet ad.

bringabox3

Biztonság

Hagyományos zárszerkezet a könnyű kulcsmásolás és karbantartás érdekében. Például a zárbetétet kicserélheted, így akár ugyanaz a kulcs nyithatja, mint a lakásajtót.

 MG 5799

Az európai uniós jogszabályoknak megfelelően belülről is nyitható. Többpontos zárszerkezettel is megrendelhető.

Hó, eső, vagy jégeső? Nem probléma.

A Bringabox korrózióálló, horganyzott acéllemezből készül a külső felületén magas kopásállóságú beégetett porfestéssel. A leggorombább jégeső sem tesz kárt benne.

Bringabox

Telepítése gyors, a helyszínen építési munkát nem igényel. A burkolathoz csavarozással rögzíthető.

 

Bővebb információ: https://www.kubio.hu/bringabox

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít