hydrangea.jpg

Vajon a Te mosogatód mennyire tiszta?

Nem kétséges, hogy a konyha leginkább igénybe vett része a mosogató, de vajon a legtisztább is? Kissé ironikus, hogy miközben ez a hely pont azt a célt szolgálja, hogy mindent tisztára moss, éppen itt tudnak legnagyobb eséllyel elszaporodni a baktériumok. 

Persze, fontos a megfelelő tisztítás, de érdemes mélyebbre ásnunk ebben a témában!

Etagon

BLANCO - Etagon

Nem mindegy, milyen anyagból készül a mosogatód

A természetes kő gyönyörű, de nem ideális konyhai mosogatókhoz. Ha mégis vonz ez az esztétikum, egy BLANCO SILGRANIT® mosogató lehet a megfelelő alternatíva. A SILGRANIT® 80%-ban természetes gránitőrleményt tartalmaz, mely garantálja a természetes kő-szerű küllemet és tapintást. Ez az őrlemény akril és színezékek hozzáadásával éri el felülmúlhatatlan tulajdonságait, és ez a különösen finompórusú zárt felület tapinthatóan kellemes kőhatást kelt.

Sity-viu

BLANCO - Sity-viu

A szabadalmaztatott SILGRANIT®PuraDur® higiéniai védelem azt jelenti, hogy a mosogató anyagösszetételének köszönhetően antibakteriális hatású: megnehezíti a szennyeződések megtapadását, így gyerekjáték az ápolása, valamint kísérletek bizonyítják, hogy átlagosan 98%-kal csökkenti a baktériumok szaporodását.

Ha mosogató, akkor BLANCO

A BLANCO márka 90 éve egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. A mosogatók és csaptelepek szakértője több mint 40 éve van jelen a magyar piacon magas minőségű termékeivel. 

A trendek szerint a konyha egyre inkább központi szerepet tölt be az otthonokban, így a tervezéskor átfogó szemléletmódra van szükség: mivel a konyhai tevékenységek több mint 60%-a mosogató környékén zajlik, többfunkciós és intelligens megoldások kellenek.

BLANCO COLLECTIS 6 S SELECT

BLANCO - Collectis 6 S

A nagyjából 4000-féle BLANCO termék közül jó eséllyel mindenki megtalálja az ízlésének, igényeinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb darabot.

BLANCO ZEROX 700

BLANCO - Zerox 700

A BLANCO kínálatában elérhető a gránit, a kerámia és a rozsdamentes alapanyagokból készült mosogatók széles választéka különböző beépítési módokkal, változatos színekben, valamint a tökéletesen harmonizáló csaptelepek, kiegészítők és szelektív hulladékgyűjtő rendszerek is.

Konyhát és mosogatót általában nem 1-2 évre választunk, így aztán igazán nem mindegy, hogy mi mellett döntünk. A piacon sokféle árfekvésben, számtalan modellből válogathatunk, de érdemes kritikusan szemlélődnünk.

De hogyan igazodjunk el a sokat ígérő marketing szlogenek útvesztőjében?

Higgyünk a szemünknek és a független, objektív minőségtanúsítási, mérési eredményeknek! A BLANCO termékek esetében a világszerte elismert német megbízhatóságot támasztják alá a DVGW CERT folyamatos tanúsítási eljárásainak eredményei.

DVGW

A speciális öntési eljárásnak köszönhetően a BLANCO SILGRANIT®PuraDur® mosogatók egyedülállóan masszívak és karcállók. Akár csiszolópapírral vagy egy fém villával is nekik eshetünk, nem tudunk kárt tenni az anyagban. Praktikus a konyhai műveletek során, hogy ezek a mosogatók 280 c-ig hőállók, így nyugodtan rájuk tehetjük a forró edényeket. Ezen kívül könnyen tisztíthatók, törésállók, élelmiszerbarát anyagúak, savállók, UV állók és kellemes a tapintásuk.

antibakterialisKarcalloVizlepergeto

antibakteriális     -     karcálló     -     vízlepergető

Ráadásul az idei évtől már trendi beton hatású modellek között is válogathatunk!

beton style

Tekintse meg a BLANCO változatos termékkínálatát a Konyhakiállításon, az Ecorgan Kft. 31. standján!

www.blanco.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít