hydrangea.jpg

A fekete kilincsek meghódítják Európát

Európában és szerte a világban az egyik legfontosabb trend az ajtókilincsek terén a fekete kilincsek térhódítása.

Néhány éve minden acélszürke volt és nagyon-nagyon rozsdamentes, most pedig a fekete kilincsek lettek a legmenőbb otthonok kötelező kiegészítői. Persze a kilincsek nem függetlenítik magukat a lakberendezés többi kiegészítőjétől, hiszen ugyanez a szín válik uralkodóvá a trendi szekrényfogantyúknál, lámpakarnisoknál, fürdőszobai kiegészítőknél is. A fekete mindig is eleganciát sugallt, a fehérrel együtt a letisztultság egyik tökéletes megjelenítője. Jól illeszkedik a még mindig ható minimalista lakberendezésbe, ugyanakkor a teátrális hatások sem állnak távol a fekete színtől - talán ez a kétarcúság magyarázza az új őrületet.

Callas fekete

Callas, black - Mandelli

 

Corsa feketeCorsa, fekete - Maestro

 

TIMELESS feketeTimeless, fekete - dnd

 
A fekete látszólag egyszerű szín, ugyanakkor a valóságban rengeteg megjelenési formában bukkan elő.
Twee black
Twee, súrolt fekete - Mandelli
 
GINKGO B grafitGingko Biloba, grafit - dnd 
 
A magasfényű, zongoralakkszerű mélyfekete, a matt vagy akár érdes felszínű fekete, no és a szürke minden árnyalata (legalább 50), a grafit, az antracit: mind -mind nagyon divatos felületek idén.
ARETE grafitArete, grafit - dnd
 
ESA DUE krom fekete
Esa Due, króm/fekete - dnd
 
 
A Maestro kilincsek között is bőven találunk fekete és szürke kilincseket, izgalmas formákkal kombinálva. Mi a www.kilincsek.eu honlapon külön kigyűjtve is találtunk fekete kilincseket.
e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít