hydrangea.jpg

Miért pont mobilházat?

A mobilházak népszerűsége folyamatosan növekszik hazánkban is, így egyre többen használják nyaralónak, illetve hétvégi háznak, irodának.Ennek oka az ár/érték arányban, valamint a felhasználhatóságában rejlik.

A mobilházak ára nagyon kedvező, egy újonnan épített nyaralónak a töredékébe kerül. Kiválóan alkalmas lehet a telepítése olyan területekre, amelyek ártérben helyezkednek el. Mivel bármikor elszállítható, így nincs kitéve annak a veszélynek, hogy az áradó folyó kárt tegyen benne, illetve lakhatatlanná tegye azt.

Erősségünk a szolgáltatás minőségében, megbízhatóságában és a kedvező árban rejlik. Mára már kijelenthetjük, hogy Magyarországon cégünk rendelkezik a legnagyobb mobilház-készlettel.

mobilhazak 1

Leendő ügyfeleink az 50-60 db-os készletből azonnal választhatnak. Célunk elsősorban azon vevőink kiszolgálása, akik nyaralóra, illetve hétvégi házra vágynak, azonban tekintve a jelenlegi gazdasági körülményeket, kiváló megoldásnak bizonyulhat lakhatási problémák áthidalására is. Nyugat- Európában, valamint az Egyesült Államok tengerparti területein a mai napig nagyon elterjedtek és népszerűek a mobilházak, melynek oka, hogy a vásárlók a megrendeléstől számított 1-2 héten belül átvehetik a kulcsokat, és be is költözhetnek saját mobilházukba.

A mobilházak előre legyártott lakhatás céljára készült építmények. Az újabb mobilház modellek már alkalmasak egész éves használatra is. Kedvelik horgásztanyának, vadászháznak, telephelyeken irodának és átmeneti szállásnak is.

mobilhazak 2

Mobilitásukat a tengelyre történő kialakításuknak köszönhetik, ugyanis ezek a mobilházak a tengelyen elhelyezett két kerék segítségével rövidebb szakaszon és kedvező terepviszonyok között vontathatóak, áthelyezhetőek.

mobilhazak 3

A 2018-as évtől cégünk már új, 4 évszakos mobilházakat is forgalmaz. Hőszigetelt mobilházaink három méretben (25m2, 35m2 és 48m2), és különböző kivitelben rendelhetőek. Részletes információkat és alaprajzokat a www.ujmobilhazak.eu oldalon talál.

mobilhazak 4

A négyévszakos mobilházak kétféle készültségi fokozatban rendelhetőek, Basic illetve Comfort verzióban.

www.mobil-homes.hu
www.ujmobilhazak.eu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít