hydrangea.jpg

Egy hely, ahol a mese és a valóság összemosódik

Mesés kávézót láthatunk az alábbi képeken, szó szerint. J

Dél-Koreában, Szöulban található ez a kis kávézó, melybe belépve úgy érezhetjük magunkat, mintha egy mese kellős közepébe csöppentünk volna.

A kávézó tulajdonosa jól tudta, hogy egy sikeres vállalkozáshoz több kell, mint egy nagyszerű kávé. A környezet és a belső terek kialakítása, éppolyan fontos a vevők bevonzása érdekében.

13

A művészi, monokróm (fekete-fehér) designt egy koreai televíziós sorozat ihlette, melyben keveredik a való világ és a fantázia világa.

5

A művészien kivitelezett bútoroknak és a falfestésnek köszönhetően, optikai csalódásban lehet része annak, aki ide betér.

7

A fekete-fehér képregény bútorok, a falak és a padló tökéletes összhangját az aprólékosan kidolgozott evőeszközök, bögrék, tálcák tovább fokozzák.

9

1011

12

Forrás: www.icreatived.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít