hydrangea.jpg

FAKRO – a természetes fény forrása

A természetes fény pozitív élettani hatásai megkérdőjelezhetetlenek, a mesterséges megvilágítással szemben jelentős előnyöket biztosítanak, mind fizikai, mind lelki egészségünk szempontjából. Ahol magasabb a napsütéses órák száma, kevesebb a depresszió, de a napsütés a D vitamin-hiány, egyes bőrbetegségek és a csontritkulás elleni harcban is segítőtárs.

A világpiac második legnagyobb tetőablak-gyártója a magyar piacon nem csak a tetőtereket barátságos otthonná varázsoló tetőablakokkal, de lapostetők esetén alkalmazható felülvilágító ablakokkal és fénycsatornákkal is invitálja a természetes fényt az épületekbe.

tetoablak2

Tetőablakok

A tetőablakok természetes fénnyel és élettel töltik meg a kihasználatlan tetőtereket. A FAKRO termékei 55x78 cm és 94x255/134x160 cm között széles méret- és típusválasztékban érhetők el, középen billenő, megemelt forgástengelyű vagy felnyíló-billenő nyitási móddal, akár négyrétegű, passzívház minősítésű üvegezéssel.

A kínálat legkülönlegesebb tagja az FGH-V tetőerkélyablak, amelynek nyitott ablakszárnyai erkélyt alkotnak a tetőtérben.

tetoablak1

Fénycsatornák

A fénycsatornák természetes fényt biztosítanak olyan helyiségekben is, ahol nincs lehetőség homlokzati vagy tetőtéri ablak elhelyezésére. 

Ilyenek a közlekedők, telekhatárra épített épületek egyes helyiségei, lépcsőházak vagy pincék. A tükörként viselkedő fénytovábbító cső hossza akár 12 méter is lehet.

fenycsatorna

Felülvilágító ablakok

Az építészeti trendekben egyre többször bukkannak fel minimalista, lapostetős épületek. Ezen épületek belső terei megvilágítására a kézenfekvő megoldás a felülvilágító ablak.

A FAKRO kínálatában klasszikus kupolás és modern síküveges kivitelezésű tetőablakok találhatók meg, fix, elektromosan vagy manuálisan nyitható, illetve járható felületű variációban. A felülvilágító ablakok megfelelő típusai a lapostető teraszként vagy zöldtetőként való használatakor is alkalmazhatók.

felulvilagito

További információ: www.fakro.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít