hydrangea.jpg

Skandináv design egy nem mindennapi házban

Mindannyian tudjuk, hogy az újrahasznosítás az egyik legfontosabb kérdés manapság. Különösen igaz ez az építőipar területén is. Rengeteg zseniális ötletet láthattunk már környezetbarát vagy újrahasznosított anyagokból, de ez a dán építész iroda által tervezett ház is a környezetbarát építkezés egyik kiemelkedő példája lehet.

2

A World Flex Home (WFH) projekt egy szabadalmaztatott moduláris épületrendszer, mely jelen esetben 3 konténerből került kialakításra. A fejlesztők szerint a ház struktúrája módosítható a helyi adottságoknak megfelelően, mint például az éghajlat vagy a földrengés kockázatát figyelembe véve.

13

12

11

Megfelelő tervezéssel közel passzív, önfenntartó mobilházként is működhet. A konténerek kialakításának, gyártási technológiájának köszönhetően biztosított, hogy jelentős része a felhasznált anyagoknak, fém, szigetelés, burkolatok, nyílászárók mind újrahasznosíthatóak egy újabb mobilház, vagy más célokra, az újrahasznosítás költségei pedig nem olyan magasak, mint egy hagyományos épület bontása esetén.

3

4

5

A belső terek elegáns, letisztult design-t kaptak, hófehér falakkal, melyek egyhangúságát az itt-ott megjelenő színes kiegészítők törik meg.

6

7

8

A színes szőnyegek vidámságot keltenek, és valahogy emlékeztetnek a tiszta, minimalista és nagyon elegáns skandináv designra.

9

10

Forrás: www.icreatived.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít