hydrangea.jpg

13 lenyűgöző, egyedi tervezésű lépcső

Ha emeletes házban gondolkozunk a lépcső formájának, kialakításának, anyagának a megtervezésével is számolnunk kell. Sokan azonban tényleg csak egy eszközként tekintenek a lépcsőre, melynek segítségével egyik szintről a másikra juthatunk, és így nem viszik túlzásba a tervezgetést.

Egy kis kreativitással viszont, olyan lépcsőt is kialakíthatunk, ami az alapvető funkcióján túl, lakberendezési tárgyként is funkcionál.

Ehhez mutatunk most pár inspiráló ötletet.

1

Gyönyörű, diófa borítású, kecsesen elegáns csigalépcső.

2

Légisen könnyed, modern vonalvezetésű tölgyfalépcső.

3

Itt egy nagyon érdekes lépcsőt láthatunk, mely első ránézésre sokkal inkább tűnik bútornak, polcrendszernek, mint lépcsőnek, de a rengeteg tároló funkció mellett, a galéria is ezen keresztül közelíthető meg.

4

Egy kicsit futurisztikus, jövőbe mutató csigalépcső.

5

Élénksárga színével, és kecses vonalvezetésével, egyértelműen a lakás központi eleme.

6

Ez a szerkezetileg egyszerű, fehérre festett vaslépcső, köszönhetően a falon is végig futatott vasszerkezetnek, szinte láthatatlanul olvad bele a környezetébe.

7

Lépcső, mely több funkciót is ellát. Szépen egymásba olvad az íróasztal, a polcrendszer és a lépcső hármasa. Aki helyszűkében van, minden talpalatnyi helyet okosan kell kihasználni, ez a lépcső is egy tökéletes példa erre.

89

Végtelenül egyszerű, modern, és mégis nagyon mutatós.

1011

A sárgára festett lépcsőfokok teljesen egybe olvadnak a fallal, és olyan hatást keltenek, mint ha csak egy falmatrica lenne.

1213

Egy extravagáns polcrendszer, melyről első ránézésre meg sem mondanánk, hogy lépcső is egyben.

 

Forrás: www.icreatived.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít