hydrangea.jpg

Környezetbarát és gazdaságos fűtésrendszer, kifinomult dizájnnal kombinálva

Az Edilkamin több mint 50 éve vezető szerepet tölt be a fa- és pellet tüzelésű fűtőberendezések piacán; kandalló gyártó vállalkozásból egyre inkább környezetbarát és gazdaságos otthoni fűtésrendszer-technológiát megvalósító vállalattá fejlődött. Figyelemmel kíséri a folyamatosan fejlődő piac igényeit, a legkorszerűbb technológiai megoldásokat és kifinomult dizájnt kínálja a legmodernebb szükségletek kielégítésére.

Az Edilkamin kandallók, mobilkandallók és tűztérbetétek nemcsak a szemet kápráztatják el: belsejükben valódi, kiváló minőségű fűtőberendezés rejtőzik, hogy hőt és komfortot juttasson az egész házba, levegőn, vagy vízen keresztül, kihasználva a fa és a pellet tiszta energiáját.

MYA bianca

A mobil kandallók kis helyigényük miatt kisebb lakóterekben is jól mutatnak. Bekötésük rendkívül egyszerű és gyors. A pellet fűtésű kályhák mind a dizájn, mind a műszaki megoldások miatt (programozhatóság, wifi vezérelhetőség) egy modern lakóház szerves részét képezhetik. További előnyük, hogy egyszerűsített füstelvezetési megoldással köthetők be.

Kis kéményhez is beköthető nagy panorámás kandallóPELLKAMIN

A pellet fűtőanyaggal működő berendezések, a fatüzeléssel szemben egy kényelmesebb, "tisztább", szinte automatizálható fűtési megoldást jelentenek. A kandalló programozható, termosztátra köthető vagy akár wifi kapcsolattal is vezérelhető, mégis kellemes meleg hangulatot áraszt.
A külső esztétikai megoldások pedig számtalan lehetőséget kínálnak.

LIFE side2

Sarokba építve a két oldalon üvegezett kandalló adja a legszebb tűzpanorámát. Többféle méretben választható; meleg levegője elcsatornázható, így akár több helység fűtésére is alkalmas. Zárt égéstere lehetővé teszi a passzív jellegű épületekbe való beépítést. A dizájn: hagyományos elemek (padka) modern formába öntve (wengé).

Edilkamin kandallo

A zárt égésterű fatüzelésű kandallók a passzív házakba is beépíthetők. Hangulatteremtő és biztonságot adó tulajdonsága mellett térelválasztóként is kitűnő megoldás lehet. Egyaránt beilleszthető a modern és a hagyományos vagy polgári dizájnba.

Látogasson el az EDILKAMIN új 300 nm-es BEMUTATÓTERMÉBE! (Budaörs, Baross u. 169.)

Bővebb információ: www.edilkamin.com/hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít